INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ITALIA A RĂMAS FĂRĂ CĂPITAN

Ciao, Cannavaro!

Articol de - Publicat marti, 03 iunie 2008 00:00

Fundaşul squadrei azzurra va rata Campionatul European din cauza unei afecţiuni la ligamentele de la glezna stîngă.

Tricolorii” au scăpat de un adversar de temut în perspectiva meciului cu Italia din 13 iunie: Fabio Cannavaro. Ieri, la primul antrenament al squadrei azzurra în cantonamentul de la Baden, fundaşul Realului s-a accidentat serios în timpul meciului-şcoală, suferind o entorsă la glezna stîngă în urma unui contact dur cu apărătorul stînga Chiellini.

Căpitanul squadrei azzurra a rămas întins pe gazon vreo 20 de minute, cu faţa schimonosită de durere, timp în care medicii i-au pus gheaţă în zona lezată înainte de a-l scoate pe targă. Staff-ul italienilor a sperat că e vorba doar de spre o entorsă. În zadar. Aseară tîrziu, a venit veste-şoc: ligamentele gleznei sînt afectate, iar Cannavaro va rata întreg turneul final. De asemenea, medicii de la spitalul din Modling sînt de părere că fundaşul italian va trebui operat. După aflarea veştii, selecţionerul italian Roberto Donandoni l-a chemat de urgenţă pe stoperul Fiorentinei, Alessandro Gamberini.

“Îmi pare rău pentru Cannavaro, îmi era prieten. Nu ne bucurăm deloc, pentru că asemenea lucruri sînt urîte şi se pot întîmpla oricărui fotbalist. Nu este deloc plăcut să pierzi un turneu final”
CRISTI CHIVU căpitan România

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  03 Iunie 2008, 17:48

imi pare enorm de rau pt fabio dar mai bine el decat cristi! sper k imaginea de pe chipul sau sa fie una ce va caracteriza evolutia italienilor la euro!

 •  03 Iunie 2008, 11:30

E curios sa vezi cum, în timp ce jucatorii se încurajeaza în momente asa (vezi declaratia lui Chivu), gazetarii nu se sfiesc sa foloseasca expresii tip "Am scapat de..." Dupa aceea ne miram de violenta în sport

 •  03 Iunie 2008, 10:57

Scriu si nu se inregistreaza!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează