INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  UCRAINA - FRANŢA, AZI, ORA 19.00, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

”Cocoşul” bookmaker » Cabaye face concurs de pronosticuri în catonamentul Franţei

Cabaye (26 de ani) are 14 selecții în
Cabaye (26 de ani) are 14 selecții în "naționala" Franței, pentru care n-a marcat nici un gol // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 15 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 14 iunie 2012 21:31

Mijlocaşul central al lui Blanc şi-a oferit tricoul din partida de la Doneţk fanului care va ghici scorul şi autorii golurilor de diseară.

A fost printre cei mai buni jucători francezi în egalul cu Anglia. Yohan Cabaye vrea să-şi răsplătească fanii fideli pentru aprecierile primite, organizînd un concurs cu premii, chiar pe contul său de Twitter.

Mijlocaşul central de la Newcastle s-a transformat într-un mic bookmaker, invitînd amatorii să parieze pe partida cu Ucraina. "Celui care o să indice corect scorul şi autorii golurilor îi trimit tricoul meu din acest meci", a promis miercuri Cabaye. Iar optimiştii s-au înghesuit să mizeze pe victoria "Les Bleus".

Cei mai mulţi dintre suporteri au mers pe o diferenţă de două goluri în favoarea Franţei, 2-0 şi 3-1, cu Benzema favorit să marcheze o "dublă". Celelalte preferinţe s-au îndreptat către Ribery, Nasri şi Ben Arfa. Cel mai original a fost userul "yoonwalk", care a dat 1-0, gol Cabaye! Şi a propus ca-n cazul că îi va ieşi predicţia să primească un tricou alb şi unul albastru plus o pereche de ghete ale lui Yohan!

494408-caseta-ucraina-franta.jpg

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close