INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GERMANIA-PORTUGALIA, AZI, 21.45, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

CR7, robotul cu chef de fotbal » Portugalia are cei mai mulţi jucători de la Real Madrid, după Spania

Ronaldo îşi pune mari speranţe în Europeanul din acest an
Ronaldo îşi pune mari speranţe în Europeanul din acest an

Articol de - Publicat sambata, 09 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 09 iunie 2012 01:15

Pentru Pepe, CR7 merită "Balonul de Aur", iar participarea la Euro îi va definitiva statutul de number one mondial, în faţa lui Messi: "Argentinianul dispută doar preliminarii acum, nu se compară!"

Euro poate face lumină: cine este cel mai bun jucător al Planetei în 2012? Aportul la "naţională" poate decide bătălia dintre Cristiano şi Lionel. Doar că numai Ronaldo are parte de lumina sclipitoare a unui turneu final, în această vară.

O maşinărie unică
"Ronaldo e mult mai mult decît un fotbalist complet. Pentru mine e o maşinărie! E foarte dificil să fac o comparaţie între el şi altcineva. Vă zic, e un robot!", a declarat Pepe în O Jogo.

În faţa "maşinăriei", şi adversarii îşi fac probleme: "Să stăm aproape de el, să-i lăsăm cît mai puţin spaţiu, să-i tăiem cheful de joc. Este portughez, iar ei nu pot juca fără poftă. Cristiano e un talent unic", a dezvăluit neamţul Khedira tactica distrugătoare.

Escadrila madrilenă
În acelaşi timp, cei trei madrileni pot face diferenţa în grupa Portugaliei: lusitanii sînt dependenţi de Pepe, Coentrao şi CR7, fotbalişti care asigură centrul defensivei, jocul pe o bandă şi tactica ofensivă. Doar Spania, cu 5 fotbalişti, o depăşeşte în topul jucătorilor care activează la Real Madrid.

Pepe e ferm: "În Spania, la Real, Ronaldo ne-a ajutat să cîştigăm titlul. La Euro vom ajunge departe!" Iar cuvintele lui subliniază cît de important se poate dovedi să foloseşti fotbalişti care au îngenuncheat Barcelona.

Queiroz: "Federali tîmpiţi!"
Selecţioner al Portugaliei între 2008 şi 2010, Carlos Queiroz atacă tranşant Federaţia lusitană, chiar la debutul "naţionalei" la Euro: "Au rămas la fel de tîmpiţi ca pe vremea mea!". Tehnicianul a dezvăluit o metodă inedită pe care federalii o impuneau la nivelul selecţiei: "Aveam dreptul să aleg 22 de fotbalişti: numărul 23 era decis de fani, printr-un fel de sondaj!"

1 singur trofeu au cucerit Ronaldo şi Messi în 2012: primul, titlul în Spania cu Real; al doilea, Cupa Regelui cu Barca

46 de goluri a marcat Ronaldo sezonul trecut în La Liga; cu 4 mai puţine decît Messi

11 fotbalişti de la Real Madrid participă la Euro

492435-caseta-germania-portugalia.jpg

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

 

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
adyp1988
adyp1988  •  09 Iunie 2012, 16:01
Postat de rsalexander pe 09 Iunie 2012, 13:29

E norocos ca nu a acceptat Messi sa joace la nationala Spaniei si a fost patriot. Ca daca accepta deja avea si un mondial si un european si se kk si pe pele si pe oricine...

true story :)))

ciucurel04
ciucurel04  •  09 Iunie 2012, 15:44
Postat de qwertt pe 09 Iunie 2012, 12:33

Penaldo e zero la nationala. Fara Ozil, DiMaria, Benzema sau Xabi Alonso e greu sa mai dai gol cu poarta goala.

si Messi la nationala chiar a facut ceva? Aici se vada ca nu o sa mai vedem noi jucatori ca Maradona. - Ronaldo este un super jucator, ca si Messi de altfel - terminati voi cu texte d-astea : gelatul , CR0, ca daca l-ati vedea i-ati pupa un coi pentru un autograf...

tzii
tzii  •  09 Iunie 2012, 15:20

sa-l chis in freza aia de gelat pe cr0

Vezi toate comentariile (11)
Comentează