INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PRELIMINARII EURO 2012 / PORTUGALIA ÎŞI SCHIMBĂ SELECŢIONERUL

Cristiano Ronaldo îl susţine pe Paulo Bento. Queiroz poate fi demis în această seară

Articol de - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

În aceste ore, la Federaţia de specialitate de la Lisabona, se discută soarta lui Carlos Queiroz, care ar putea fi demis dupa startul slab al lusitanilor în campania de calificare la Euro 2012. Portugalia are doar un punct, mai puţin şi decît România, după egalul de acasă, 4-4, cu Cipru, şi eşecul de la Oslo, 0-1 cu Norvegia. Selecţionerului i se reproşează şi rezultatele slabe de la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

Queiroz nu mai are nici susţinerea vedetelor lusitane. Cristiano Ronaldo a declarat astăzi pentru A Bola: " Paulo Bento ar putea fi selecţioner, asta mă întrebaţi, da? De ce nu? Este un tip realist, un profesionist, un tînăr dornic de performanţe. Este o persoană serioasă, îl cunosc, mă înţeleg bine cu el şi cred că ar fi o alegere bună". Ronaldo a jucat împreună cu Bento la Sporting în perioada 2002-2003, cînd antrenor era românul Loţi Boloni. Şi dinamovistul Marius Niculae a evoluat alături de cei doi.

Paulo Bento, ultima oară antrenor al lui Sporting, este fără contract de un an şi este principalul favorit să preia prima reprezentativă a portughezilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
facceva
facceva  •  09 Septembrie 2010, 19:46

sa vina la nationala Romaniei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează