INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  TRAGERE LA SORŢI

Dan Petrescu: "Cred că ar fi o problemă dacă nu am termina pe unul din primele două locuri!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

Antrenorul lui Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, consideră accesibilă grupa României şi avertizează că naţionala noastră nu are scuze dacă nu se califică.

"E o grupă bună, mai bună decît precedenta. România şi Franţa vor termina pe primele două locuri, nu ştiu însă în ce ordine. Şi Bosnia poate fi periculoasă, dar favorite sînt Franţa şi România, în această ordine.

Trebuie să cîştigăm meciurile cu echipele mai mici, dacă reuşim, avem şanse mari. Şi generaţia noastră a făcut la fel.  Franţa nu mai e echipa de acum cîţiva ani, poate fi învinsă, putem termina înaintea lor. Indiferent de cine va juca la naţională. Avem potenţial. Cred că ar fi o problemă dacă n-am ieşit pe unul dintre primele două locuri", a zis Dan Petrescu la GSP TV.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  07 Februarie 2010, 16:27

sincer, mai important era sa spui care va fi problema in caz ca nu ne calificam...restul doar avioane...

 •  07 Februarie 2010, 15:44

multumim pt parerile celor din liga a 2 rusa,sunt foarte relevante in tara asta nimeni nu mai e patriot,mai lipsea sa zica ca ar fi un esec daca nu ar castiga lucescu euro,nimeni nu declara ca avem numai somalezi prin campionatul intern e mai usor sa visezi

 •  07 Februarie 2010, 15:14

LOL, cum sa zici ca Romania e favorita? Pai Bosnia a terminat pe locul 2 ultimele preliminarii pe care le-a jucat, a mers la baraj si a pierdut cu Portugalia dar a jucat foarte bine in meciurile cu ei.Mai e si Belarusul care poate oricand sa impiedice orice echipa.Sau Albania care si ei pot sa en mai ia puncte.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează