INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA

Deconspirat

Articol de - Publicat sambata, 07 iunie 2008 00:00

Van Basten încearcă să-i surprindă pe italieni. Numai că ziariştii olandezi au dezvăluit surpriza pregătită de selecţioner.

“Vă păcălesc eu! Vă pre­gă­tesc o sur­priză!”. Asta le-a transmis se­lec­ţio­nerul olandez primilor ad­ver­sari de la Euro. Numai că se­cre­tul a fost de­conspirat. Italienii l-au aflat, chiar dacă n-au avut nici un spion la an­trenamentul închis. Zia­riş­tii ba­tavi au dezvăluit mo­dific­a­rea fă­cu­tă de Van Basten în echipă!

Joi, cînd credea că nimeni nu-i observă şedinţa de pregătire, San Mar­co l-a scos din formula de bază pe De Zeeuw, închizătorul de picior drept. Lîngă Engelaar a apărut De Jong, lăudat după ultimul test, contra Ţării Galilor.

Şi altceva au văzut reporterii-de­tectivi ai presei olandeze. Că la me­ciul-şcoală au ieşit scîntei, Sneijder fiind atacat dur de Van Persie. De aceea a părăsit Sneijder an­trenamentul cu con­tu­zie la glez­na dreaptă!

Aflînd ce s-a scris, Van Basten s-a prefăcut mirat, chiar supărat. “Totul e un nonsens. Această po­ves­te m-a uimit. Nu s-a întîmplat nimic deosebit. Fiecare vrea să-mi arate cît e de motivat, dar băieţii nu s-au lovit!”.

Sneijder protejat

Deşi şi-au făcut griji la început, cînd Sneijder a părăsit antrenamentul de joi cu dureri la gleznă, batavii s-au calmat. Mijlocaşul a fost menajat şi la şedinţa de joi după-amiază, dar poate juca luni, cu Italia. Ieri, Sneij­der a fost bine dispus. Avea şi de ce. O frumoasă elve­ţi­an­că l-a protejat de ploaie pe Wesley (foto)!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează