INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ANGLIA

Englezii îl vor din nou pe McClaren selecţioner! :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2010 00:00

Oficialii Federaţiei Engleze de Fotbal (FA) iau în considerare readucerea tehnicianului Steve McClaren în funcţia de selecţioner al Angliei, informează, miercuri, publicaţia The Sun.

Deşi Steve McClaren a mai condus naţionala Angliei, fără a reuşi calificarea la Euro-2008, conducătorii FA se gândesc la posibilitatea de a readuce un englez în funcţie după ce Fabio Capello îşi va încheia mandatul, adică peste doi ani.

Oficialul FA, Trevor Brooking, este încrezător că aducerea lui McClaren ar fi un lucru bun. "Sunt sigur că dacă Steve continuă să aibă succes, numele lui va fi din nou apreciat. El va avea mai multă experienţă şi cu siguranţă va fi învăţat din greşeli", a declarat Brooking.

McClaren, în vârstă de 49 de ani, a fost demis de la naţionala Angliei în 2007, însă de atunci a condus echipa FC Twente la câştigarea titlului în Olanda, preluând apoi echipa germană VfL Wolfsburg în urmă cu cinci luni.

Harry Redknapp, Sam Allardyce şi Roy Hodgson sunt alte nume propuse pentru naţionala Angliei.

Însă FA consideră că McClaren este mai potrivit pentru acest post decât a fost când a l-a ocupat prima oară, preluându-l de la Sven Goran Eriksson în 2006.

"Dacă ai succes, atunci acum este momentul. Dacă îl întrebaţi pe Steve, probabil că atunci ar fi vrut să aibă puţin mai multă experienţă. De aceea a plecat în străinătate şi s-a adaptat foarte bine", a comentat Brooking.

McClaren are cel mai mare procentaj de înfrângeri în istoria managerilor Angliei. Sub conducerea sa, Anglia a pierdut cinci din 18 meciuri, adică 28 la sută.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează