INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ESTONIA - IRLANDA 0-4

Estonienii nu ştiu să piardă şi dau vina pe arbitru după 0-4 cu Irlanda

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2011 21:37

Selecţionerul Tarmo Ruutli apreciază că maghiarul Viktor Kassai a fost prea dur cu jucătorii săi: ”Cine n-a văzut meciul crede că ne-am măcelărit adversarii”


Ca în fiecare meci din preliminarii, printre care şi un 0-2 cu Insulele Feroe, Estonia şi-a dovedit fragilitatea defensivă inclusiv în prima manşă a barajului cu Irlanda (0-4). Un Robbie Keane în mare formă le-a dat peste cap gazdelor toată strategia. Dar selecţionerul viitoarei adversare a "tricolorilor" în preliminariile CM 2014, Tarmo Ruutli, crede că şi arbitrul Viktor Kassai a jucat un rol.

Keane a reuşit o "dublă" şi a provocat eliminarea ambilor fundaşi centrali estonieni, Stepanov şi Piiroja, care au încasat, fiecare, al doilea "galben" după ce l-au faultat. "Kassai a exagerat. Cine n-a văzut meciul şi aude că am terminat în nouă poate crede că i-am măcelărit pe irlandezi", a spus Ruutli. La rîndu-i, golgeterul Vassiljev pretinde că scorul e prea mare: "N-am meritat să pierdem la o asemenea diferenţă. La Dublin, în retur, avem nevoie de-o minune".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează