INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  3 LUNI, 4 SĂPTĂMÎNI ŞI 2 ZILE

Experiment

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Selecţionerul Donadoni vrea să folosească amicalul cu Portugalia pentru a testa ultimele variante la titularii folosiţi în preliminarii. Italia se află încă la ora experimentelor. Amicalul de mîine, contra Portugaliei, este folosit de adversarii noştri de la Euro 2008 nu doar ca să ia primul contact cu terenul de la Zurich, dar şi ca să definitiveze lotul de 23 pentru turneul final. Selecţionerul Roberto Donadoni va încheia apoi testele şi în viitorul meci de pregătire, cu Spania, va miza pe formula de bază pentru CE.

Aşa se explică apariţia în lotul de 20 a cîtorva surprize, în condiţiile în care lipsesc patru titulari. Portarul Buffon are probleme la spate, Gattuso a suferit o leziune musculară şi stă 40 de zile, Camoranesi abia a revenit după ruptură, iar Panucci nu se simte nici el bine la Roma.

Donadoni l-a chemat pe De Sanctis, rezervă a lui Amelia şi aspirant la al treilea loc de portar la Euro. L-a chemat în premieră pe Borriello, primul italan în topul golgeterilor în Serie A. Pe Palladino, debutant cu Feroe şi pe care Ranieri nu-l vede bine la Juventus, pentru extrema dreaptă, ocolindu-i pe favoriţii presei, Del Piero şi Cassano, însă şi pe Iaquinta. Şi, în absenţa lui Panucci, pe Cassetti, fundaşul lateral polivalent al Romei, care i-ar putea lua faţa lui Oddo.

Materazzi out!
Donadoni şi-a adunat lotul ieri, puţin după ora 17:00, la Milano. Şi, pe o ploaie intensă, a făcut primul antrenament la "Appiano Gentile". După ce Semioli a şi fost exclus, selecţionerul a renunţat şi la Materazzi. Revenit după 6 luni la "naţională", stoperul lui Inter s-a plîns de dureri la spate şi a fost înlocuit cu Gamberini (Fiorentina). Borriello, leziune la gleznă, a primit avizul favorabil al medicilor.

Pregătire la Zurich
În cursul dimineţii, selecţionata Italiei pleacă deja spre Elveţia, cu un zbor charter. În locul unui al doilea antrenament făcut la baza Interului, Donadoni preferă să se acomodeze deja cu "Letzigrund", arena din Zurich unde mîine seară, de la 21:45, în direct pe TVR2, va înfrunta Portugalia. Şedinţa e prevăzută pentru ora 19:00, după care urmează conferinţa de presă, cu Donadoni şi 2 jucători.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  05 Februarie 2008, 08:35

Italia joaca su Portugalia si Spania...noi jucam cu Israel...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează