INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ASEARĂ GRUPA B » AUSTRIA - GERMANIA 0-1

Greu!

Articol de - Publicat marti, 17 iunie 2008 00:00

Nemţii s-au chinuit aseară cu Austria, dar sînt în “sferturi”.

Deşi le ajungea un punct cu Aus­tria ca să se califice, nem­ţii le-au luat pe toate. Dar greu. Le-a trebuit o repriză să înscrie, pentru ca apoi să tre­mu­re pînă la final, ca să nu păţească pre­cum Cehia cu o seară înainte.

Pînă la pauză, cuvîntul de or­dine a fost prudenţă. Cu excepţia unei ocazii irosite în debut de Go­mez şi a cîtorva şuturi mai să­nă­toase, expediate de Aufhau­ser, respectiv Podolski, singurul mo­ment încins al primei părţi a ră­mas eliminarea celor doi selecţio­neri, trimişi în tribună pentru pro­teste.

Abia la reluare nemţii au schim­bat foaia. Şi la prima oportunitate, au deschis scorul: Ballack, eurogol! Şi aşa a rămas. Lahm, Podolski şi Klose puteau majora avantajul, gaz­dele puteau egala la rîndu-le prin Ivanschitz, dar mingea n-a mai vrut în poartă.

Low o refuză pe Angela
Eliminat în minutul 40, ca şi omo­lo­gul Hickersberger, Low n-a vrut să stea lîngă cancelarul german An­ge­la Merkel. Deşi aceasta a vrut să-i facă loc, tehnicianul german s-a dus lîngă suspendatul Schweinsteiger.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  17 Iunie 2008, 11:37

Au meritat sa castige(nemtii)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close