INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GRUPA C / SPANIA - IRLANDA 4-0

Hagi e fascinat de jocul spaniolilor: "Nu te poţi sătura de fotbalul lor"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 15 iunie 2012 16:36

Jocul Spaniei din victoria cu Irlanda, 4-0, l-a impresionat foarte mult pe Gică Hagi


"Nu poţi să te saturi de fotbalul pe care îl joacă Spania sau Barcelona. Nu poţi să te saturi de un fotbal frumos bazat pe posesie, pe o circulaţie foarte bună a mingii.

Spania te domină în aşa fel încît laşi armele şi renunţi. Acest lucru nu se face de azi pe mîine, iar fotbalul nu poţi să-l faci imediat. Simplitatea în fotbal este să pasezi cu latul", a spus Hagi pentru Dolce Sport.

Spania a învins Irlanda cu 4-0, în a doua etapă a grupei C. Torres(4, 70), Silva (49) şi Fabregas(83) au marcat golurile ibericilor.

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

Citește și:

România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Altele
România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Kosovarii anunță: „Au bătut palma cu Rapid” » Cât încasează Șucu în total pe Krasniqi și Rrahmani
Superliga
Kosovarii anunță: „Au bătut palma cu Rapid” » Cât încasează Șucu în total pe Krasniqi și Rrahmani
Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”
Liga 2
Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (21)
cristiantello
cristiantello  •  16 Iunie 2012, 11:41
Postat de kdake pe 15 Iunie 2012, 18:29

Nici acum nu inteleg absenta lui Soldado, decat daca ar fi accidentat, lucru pe care nu l-am auzit. Cu Torres, in halul de forma in care e de ceva vreme, ( chiar daca pare pe o mica panta ascendenta in ultimul timp) le va fi foarte greu. Dupa mine Soldado era de la distanta cel mai potrivit pentru postul de varf. In fine, nici cu Negredo sau Lorente nu imi e rusine.

Da, Soldado sau Llorente ar fi meritat cu varf si indesat sa fie titulari in atac... Dar stii cum e, viata deobicei nu-i pe merit ci e cum se nimereste...

cristiantello
cristiantello  •  16 Iunie 2012, 11:38
Postat de bandoleros pe 15 Iunie 2012, 17:41

eu inclin sa cred ca in fazele superioare vor aparea mai multe modificari in echipa. selectionerul nu a vrut sa oboseasca anumiti jucatori. e si asta o strategie.

Daca va fi asa ca parte a unui plan a lui Del Bosque si ii si va iesi schema inseamna pur si simplu ca e un mastermind !

mariusss10
mariusss10  •  16 Iunie 2012, 10:48

jocul spaniei e identic cu jocul barcelonei...cine s-a uitat la meciurile spaniei din amicale inainte de euro, la care jucatorii barcelonei nu au participat stiu despre ce vorbesc.... mourinho incearca sa minimalizeze importanta barcelonei la nationala spaniei, insa de la real madrid, desi sunt 5 jucatori in lot, singurii care conteaza sunt portarul iker si fundasul central ramos... in rest mijlocul cu xavi, iniesta, bousquets este cel care creeaza stilul asta...fara ei s-a vazut cum joaca spania... e o echipa mediocra...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează