INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ANGLIA, AZI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Îndopat cu pizza! » Mexes este criticat de francezi pentru că este prea gras

Mexes nu și-a putut ascunde fizicul pufos la antrenamentele făcute de francezi la Donețk // Foto: Reuters
Mexes nu și-a putut ascunde fizicul pufos la antrenamentele făcute de francezi la Donețk // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 11 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 10 iunie 2012 22:23

Fanii ”cocoşilor” nu-l mai suportă pe jucătorul lui Milan, pe care-l consideră veriga slabă din defensivă din cauza exceselor sale culinare.

N-a primit decît 4 goluri în ultimele nouă partide, dar defensiva Franţei rămîne ţinta criticilor. Nu doar presa din Hexagon, ci şi fanii trupei lui Blanc sînt nemulţumiţi. Iar clientul lor favorit e Philippe Mexes. "E prea gras! Nu vedeţi că tricoul lui are burtă?", l-au criticat suporterii, care îl acuză că nu se poate abţine deloc să mănînce pizza. Multă pizza!

Totuşi, selecţionerul îl menţine titular şi îl apără pe Mexes. "L-am chinuit mult la antrenament şi de aceea are probleme. Îl monitorizăm atent pentru că va fi dificil să joace dacă e supraponderal. Sînt sigur că-şi revine", a explicat Blanc. Şi medicul Fabrice Bryand îl susţine: "După accidentarea la genunchi, Philippe a pus pe el un sac de muşchi, lucînd mult la sală. Pare greoi, dar procentul de grăsimi e normal. Noi stabilim ce trebuie să mănînce jucătorii, nu şi cît".

"Are un fizic frumos, poate e puţin disproporţionat, însă are doar 10 la sută grăsimi în corp. Sînt alţii mai plinuţi decît Philippe în lot" (Laurent Blanc, selecţioner Franţa)

26 de partide şi un gol are Mexes în "naţionala" Franţei din 2002 încoace. La Milan n-a prins decît 13 meciuri în campionatul trecut

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cordos_eu
cordos_eu  •  11 Iunie 2012, 10:23
Postat de lucell pe 11 Iunie 2012, 10:04

chiar e putin cam plinut dar daca joaca la adevaratul lui potential nu se pune problema kg ...ii da pe toti cu cracii in sus

da, el joaca bine si asa, de fapt sper s-o faca si diseara daca joaca. doar ca mai si cara in spate un sac de 12-13 kilograme! in loc sa fie unul din cei mai buni fundasi centrali din lume, gen David Luiz si altii, e doar unul bun

lucell
lucell  •  11 Iunie 2012, 10:04

chiar e putin cam plinut dar daca joaca la adevaratul lui potential nu se pune problema kg ...ii da pe toti cu cracii in sus

dreamer123
dreamer123  •  11 Iunie 2012, 04:27

a pus pe el un pachet de muschi...:)))) zica ca e viorica din clejani....cioara, grasa, vopsita

Vezi toate comentariile (8)
Comentează