INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BELARUS - ROMÂNIA 0-0

Lucescu Jr. nu s-a întors cu echipa pentru că a plecat în vacanţă ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2010 00:00

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, nu s-a întors astăzi cu echipa naţională din Belarus, surse autorizate susţinînd că acesta şi-a luat o vacanţă.

 

La aeroport nu au fost prezenţi nici Daniel Niculae, George Florescu, Ciprian Deac şi Ciprian Marica care s-au prezentat la echipele lor de club.


Următorul meci al echipei naţionale este pe 9 octombrie 2010, pe Stade de France, contra Franţei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
savibratescu
savibratescu  •  09 Septembrie 2010, 07:29

MARADONA,noul antrenor al ROMANIEI.LPF a preluat NATIONALA.frf ,ionut lupescu,mircea sandu,razvan lucescu jr,au fost trecuti la echipa de TINERET,COPII si JUNIORI,de AZI.MARADONA,ARGENTINA,BUYENOS AYRES,fostul antrenor al ARGENTINEI,a preluat NATIONALA ROMANIEI.LPF,MITICA DRAGOMIR,AG ADUNAREA GENERALA LPF si frf,reunite,au cazut de acord,pt salariul lui MARADONA,pt 6,sase ani.OBIECTIV,calificare ROMANIA EURO 2.012 si CM.BRAZILIA 2.014.BYEN VENIDOS MARADONA,ARGENTINA,in ROMANIA.DYOS ES NOSOTROS.

gageoala
gageoala  •  08 Septembrie 2010, 23:19

Ce bine ar fi sa ramai de tot in vacanta,ai face milioane de romani fericiti....NIMENI ANTRNORU da-ti demisia bai baiatule.

kinder18
kinder18  •  08 Septembrie 2010, 23:14

da el in loc sa antreneze nationala pt meciu cu franta si sa faca ceva sa batem si noi el se distreaza bravo razvane... te doare in pu^^la de nationala...dati demisia

Vezi toate comentariile (60)
Comentează