INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  SPANIA - ITALIA, AZI, ORA 21.45, ÎN DIRECT PE TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mister ”50” » Prandelli mizează şi-n finală pe Cassano: el e asul din mînecă!

Cassano a fost titular şi în meciul din grupe cu Spania, încheiat cu scorul 1-1 +1   FOTO
Cassano a fost titular şi în meciul din grupe cu Spania, încheiat cu scorul 1-1

Articol de - Publicat duminica, 01 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 30 iunie 2012 21:12

Selecţionerul ştie că atacantul Milanului, operat pe cord anul trecut, nu rezistă mai mult de 50 de minute: ”Dar sînt 50 de minute de mare calitate”.

A fost titular în toate meciurile Italiei la acest turneu final şi nu va lipsi nici diseară. Antonio Cassano e unul dintre oamenii-cheie ai selecţionerului Cesare Prandelli, chiar dacă picioarele nu-l ţin mai mult de 50 de minute: "Rezistă doar 50 de minute, într-adevăr, dar sînt 50 de minute de mare calitate".

Indiferent ce se va întîmpla în finala cu Spania, atacantul care împlineşte 30 de ani pe 12 iulie e unul dintre pariurile sale cîştigate. Dacă predecesorul Marcello Lippi nici nu l-a băgat în seamă la Mondialul 2010, el i-a şters cu buretele toate păcatele trecutului şi l-a readus în prim-plan imediat ce a preluat "naţionala".

Totul a fost OK pînă în octombrie trecut, cînd, la întoarcerea dintr-o deplasare a Milanului, Cassano a făcut o criză cardiacă chiar pe aeroport. Medicii i-au descoperit o malformaţie congenitală, a urmat intervenţia chirurgicală şi o lungă recuperare. Dar Prandelli nu l-a uitat. Şi a mizat pe el la Euro chiar şi la 50 la sută din posibilităţi. A riscat, dar a meritat.

Băiat cuminte cu băiat frumos
Nonconformist şi afemeiat. Aşa era catalogat Cassano cu ani în urmă. Din 2008 însă, de cînd s-a căsătorit cu jucătoarea de polo Carolina Marcialis, atacantul Milanului s-a făcut băiat cuminte. Anul trecut, pe 14 martie, a devenit şi tatăl unui puşti de toată frumuseţea, Christopher (foto 2), pe care Antonio l-a prezentat mîndru lumii după fluierul final al semifinalei cu Germania.

34 de selecţii şi 10 goluri a bifat Cassano pînă acum în reprezentativa Italiei

"Cassano a fost extraordinar cu Germania. A alergat, a luptat, a realizat că poate fi important chiar dacă n-are decît 50 de minute în picioare" (Cesare Prandelli, selecţioner Italia)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
biancorossi
biancorossi  •  01 Iulie 2012, 01:52
Postat de biancorossi pe 01 Iulie 2012, 01:41

a facut o pirueta incredibila, centrare cu exteriorul piciorului drept, minunata. nu avem ce comenta. apoi a lucrat alte 2-3 faze, superbe. a jucat magistral. imediat sub pirlo, balotelli, buffon si de rossi.

si oricum, autorul e in eroare: asul din maneca lui prandelli este echipa, o echipa disciplinata tactic dumnezeieste.

biancorossi
biancorossi  •  01 Iulie 2012, 01:41
Postat de martinez.fzr pe 01 Iulie 2012, 01:17

sincer....mie nu mi a placut nici cu germania a avut noroc cu fundasii de carton la faza golului

a facut o pirueta incredibila, centrare cu exteriorul piciorului drept, minunata. nu avem ce comenta. apoi a lucrat alte 2-3 faze, superbe. a jucat magistral. imediat sub pirlo, balotelli, buffon si de rossi.

martinez.fzr
martinez.fzr  •  01 Iulie 2012, 01:17
Postat de biancorossi pe 01 Iulie 2012, 01:13

mda cassano a jucat bine doar cu germania.

sincer....mie nu mi a placut nici cu germania a avut noroc cu fundasii de carton la faza golului

Vezi toate comentariile (4)
Comentează