INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  MOLDOVA - OLANDA 0-1

Moldova lui Gabi Balint a cedat ieri la limită în faţa Olandei

Articol de - Publicat sambata, 09 octombrie 2010 00:00

Selecţionata lui Balint a pierdut decent în faţa Olandei lui Huntelaar, omul cu golul şi ratările aseară, la Chişinău.

Fără Robben şi Van Persie, batavii s-au încălzit mai greu în faţa unei trupe ordonate, arţăgoase şi fără complexe de inferioritate. N-au profitat de primele ocazii, avute în minutul 19 şi ratate succesiv de Huntelaar, întîia şi din cauza reflexului lui Namaşco. Atacantul de la Schalke nu a amînat decît deschiderea scorului pînă înaintea pauzei: diagonală şi bară-gol. Monologul lui Klas Jan a continuat, dar gazdele au scăpat la finele reprizei doar cu 0-1.

Echipa lui Balint a suferit teribil după reluare şi Namaşco a trăit un bombardament la Chişinău. Portarul de la Rubin a scos de la vinclu lobul lui Van der Vaart, apoi l-a salvat şi transversala la capul lui Heitinga. Moldovenii au supravieţuit, au echilibrat jocul şi au sperat într-o minune. S-au ales doar cu un eşec onorabil la limită în faţa vicecampioanei mondiale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează