INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  SELECŢIONERUL ÎL VREA CU BOSNIA

Mutu, la un singur meci de convocarea la "naţională"!

Evoluţia din meciul cu Catania îl obligă pe Răzvan să îl convoace pe Mutu pentru partida cu Bosnia
Evoluţia din meciul cu Catania îl obligă pe Răzvan să îl convoace pe Mutu pentru partida cu Bosnia

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 martie 2011 14:28

Un joc excelent pentru Mutu contra Cataniei (3-0), cu primele două goluri ale sale la Fiorentina după ce a fost reprimit în lot la echipa toscană, toate l-au făcut să zîmbească pe Răzvan Lucescu. În sfîrşit, ar putea avea la confruntarea cu Bosnia, din 26 martie, un atacant valid şi în formă.

Într-un moment în care Daniel Niculae acuză în continuare dureri la gleznă, Marica ratează meci după meci la Stuttgart din cauza conflictului cu antrenorul Labbadia, iar Bogdan Stancu e invizibil pe teren la Galatasaray, liderul renăscut al Fiorentinei ar fi cea mai bună soluţie în perspectiva partidei de la Zenica, decisivă pentru păstrarea şanselor la calificarea la Euro 2012.
Selecţionerul mai vrea însă o dovadă că Mutu şi-a regăsit pofta de gol: de aceea, pe 13 martie, duminică, îl va urmări atent pe "Fenomen" la meciul de la Verona, cu Chievo (Serie A), urmînd să se hotărască în zilele următoare dacă se va duce chiar el în Peninsulă sau va trimite pe unul dintre asistenţii săi. Dacă va juca din nou bine, dacă va şi înscrie, atunci se va îndepărta orice urmă de îndoială din planul lui Lucescu: întoarcerea la "naţională" a atacantului în vîrstă de 32 de ani este asigurată! Şi Mutu va mai avea încă un test, cu AS Roma pe Artemio Franchi (20 martie, Serie A), pentru a fi pregătit înaintea turnirului din Bosnia.

17 luni au trecut de la ultimul meci al lui Adrian Mutu la "naţională": pe 10 octombrie 2009, la înfrîngerea cu Serbia de la Belgrad (0-5), în preliminariile CM 2010
3 luni trecuseră de la ultimul gol al lui Mutu la Fiorentina (1-0 cu Cagliari pe 5 decembrie)
5 goluri mai are nevoie Mutu pentru a atinge bariera celor 100 de reuşite în Serie A (acum are 95 - 53 pentru Fiorentina - în 235 de partide)


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
morales2010
morales2010  •  07 Martie 2011, 13:12

Cu o floare nu se face primavara.

iulie32
iulie32  •  07 Martie 2011, 13:09
Postat de turby18 pe 07 Martie 2011, 12:02

Pantilimon??? e in mare cadere de forma. Max Nicu????, nici nu cred ca e titular iar Ianu, a jucat vreun meci prin cupele europene toata cariera lui???? hahahaha iar Keseru saracul...

Pe cine propui? Pe Tatarusanu?

narcis_ny
narcis_ny  •  07 Martie 2011, 12:10
Postat de turby18 pe 07 Martie 2011, 12:02

Pantilimon??? e in mare cadere de forma. Max Nicu????, nici nu cred ca e titular iar Ianu, a jucat vreun meci prin cupele europene toata cariera lui???? hahahaha iar Keseru saracul...

max nicu e titular la frieburg, pai o fi pantelimon in scadere da altu mai bun... poate lobont dar nu joaca, ianu da ajucat in preliminarii europa league dar nu asta e important, keseru l-am pus ca o alternativa, cred ca este mai bun decat bucur, niculae si multi altii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează