INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  INEDIT » ÎNTRE ITALIA ŞI OLANDA, “BRILIANTUL” ŞI-A ASUMAT ROLUL DE PĂRINTE SPIRITUAL

Naş pe web

Articol de - Publicat miercuri, 18 iunie 2008 00:00

Finii lui Mutu, Laurenţiu Reghecampf şi Ana Maria Prodan, s-au căsătorit duminică dimineaţa în Las Vegas, iar “Briliantul” a fost live alături de ei prin intermediul Internetului!

Prins în tensiunea meciurilor de la Euro, Adrian Mutu a gă­sit timp duminică dimi­nea­ţa, la două zile după meciul cu Italia, şi pentru a fi naş la nunta lui Lauren­ţiu Reghecampf cu impresara Ana Maria Prodan Cum evenimentul s-a desfăşurat la Las Vegas (9 ore di­ferenţă de fus orar faţă de Zü­rich), iar “Bri­liantul” era în can­to­­na­­mentul “naţionalei” din Elve­ţia, de­carul reprezentativei a “parti­cipat” la eve­ni­ment cu ajutorul unui web­camşi apoi a in­­trat în programul obiş­nuit al echipei din zi­ua res­pectivă. A pu­tut fi însă mar­torul unor momente inedi­te, găz­­dui­te de capela “Little White Wed­­ding Chapel”, aşezămînt de­venit celebru fiindcă multe vedete de la Hollywood s-au căsătorit aici.

Le-a cîntat sosia lui Elvis

Pentru ceremonia religioasă şi ci­vilă, mirii au venit de la hotel în­tr-un Cadillac roz şi au fost însoţiţi permanent de o sosie a celebrului Elvis Presley, care a interpretat me­lodii legendare ale regelui rockului. “A cîntat şi Laur un pic împreu­nă cu el!”, a povestit Ana Maria.

Fina lui Mutu, însărcinată în lu­na a şaptea, a mai mărturisit că “Adi ne-a dat binecuvîntarea înainte de a pleca la turneul final, iar acum am găsit această soluţie pen­tru a asista şi la ceremonia din Ame­ri­ca. A durat vreo jumătate de oră, timp în care l-am avut pe Adi alături de noi prin Internet. Apoi am mai vor­bit şi la telefon”, a povestit proas­păta soţie a fundaşului de la Kaiserslautern.

Căsătorii celebre la Las Vegas

Bruce Willis Demi Moore
Frank Sinatra Mia Farrow
Britney Spears Jason Alexander
Paul Newman Jo Ann Woodward
Michael Jordan Joanita Vanoy

“România de la Euro fără Mutu ar fi cu totul altă echipă! Adi în­seamnă aproape totul acolo şi a demon­strat-o în primele partide din Elveţia! Chiar dacă a ratat penaltyul cu Italia, asta parcă li se întîmplă numai marilor jucători!, el e un tip pu­ternic şi va trece peste acel moment”
Ana Maria Prodan impresar FIFA

“Am avut parte de o nuntă de vis la Las Vegas! După noi aşteptau să le vină rîndul la capelă nişte nemţi, care nu înţelegeau de ce Reghe dădea autografe în stînga şi în dreapta. S-au bucurat însă enorm cînd au aflat că Laur joacă în Bundesliga!”
Ana Maria Prodan impresar FIFA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  18 Iunie 2008, 12:25

AUTOGRAFEEEE===))cui i le datea????

 •  18 Iunie 2008, 11:04

Dadea autografe :)))))))) Reghe s-a prins ca era sosia lui Elvis? Sau a crezut ca e originalul? "Elvis is not dead" :)))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează