INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PREGĂTIRI

"Naţionala" va juca pe un gazon nou-nouţ

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 martie 2008 00:00

Săptămîna aceasta, la Innsbruck, a avut loc o întîlnire la care au participat numeroşi cunoscători în domeniul întreţinerii gazonului. Printre aceştia, s-a aflat şi îngrijitorul terenului de pe Emirates Stadium din Londra, Paul Burgess.

Subiectul acestei întîlniri a fost starea gazoanelor ce vor găzdui partide la Campionatul European. În urma evaluărilor, s-a decis ca terenul artificial de pe arenele din Salzburg şi Berna să fie înlocuit cu gazon natural. Totodată, la Klagenfurt, Innsbruck şi Zurich, vor fi plantate noi brazde de gazon cel tîrziu luna viitoare. Terenurile din Viena şi Geneva nu vor fi înlocuite, dar s-a decis totuşi ca acestea să aibă parte de o îngrijire specială. Nu s-a stabilit încă dacă gazonul de pe St Jakob Park din Basel va fi înlocuit sau nu, dar pînă la finalul lunii, va fi luată o decizie şi în această privinţă. Ca un amănunt interesant, lungimea ierbii pe toate cele opt stadioane de la Euro va fi de exact 23 de milimetri! Se va evita astfel repetarea situaţiei de la Cupa Africii pe Naţiuni, disputată în februarie, cînd mingea părea că se afundă în iarba netăiată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează