INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  URMĂRIŢI DE GHINION!

Nihat, terminat!

Articol de - Publicat luni, 23 iunie 2008 00:00

Turcii l-au pierdut şi pe golgeterul lui Villarreal, din cauza unui hematom la adductori.

Selecţionerul Fatih Terim a sperat în zadar. Nu va putea conta nici pe Nihat Kahveci în se­mifinala de miercuri, cu Ger­ma­nia. Atacantul lui Villarreal a fost su­­pus sămbătă unui examen me­di­cal amănunţit, în urma căruia s-a stabilit că de pe urma accidentării suferite în “sfertul” cu Croaţia s-a ales cu un hematom serios la muş­chii adductori. Nihat nu va lipsi nu­­­­mai împotriva nemţilor, ci şi în fi­na­lă, dacă Turcia se califică.

Indisponibilitatea căpitanului îi îngreunează şi mai mult sarcina selecţionerului Fatih Terim. “Îm­pă­ratul” nu doar că pierde unul dintre jucătorii săi providenţiali - amintiţi-vă cum a schimbat Nihat, cu o “dublă”, soarta înfruntării cu Cehia (3-2). Dar el nu prea mai are soluţii nici pe bancă.

Numărul absenţilor siguri a ajuns la şase, în condiţiile în care Volkan Demirel, Emre Aşik, Tuncay şi Arda Turan sînt sus­pen­daţi, iar Emre Gungor a ple­­cat deja acasă, tot lovit.

Şi lista ar putea fi completată cu Emre Belozoglu, Servet Cetin şi Tumer Metin, absenţi inclusiv în “sferturi”, care se confruntă în continuare cu pro­bleme serioase de sănătate.

6 SĂPTĂMÎNI va sta Nihat pe tuşă în urma accidentării suferite cu Croaţia.

14 E NUMĂRUL fotbaliştilor apţi de joc pe care contează turcii în acest moment.

“Germania, teme-te!”

Cu toate problemele de personal pe care le are, selecţionerul turc Fatih Terim (foto) e convins că poate trece şi de nemţi în semifinale. “Am învăţat la acest turneu final să nu renunţăm niciodată şi cu această mentalitate vom aborda inclusiv meciul cu Germania”, susţine fostul antrenor al lui Hagi şi Gică Popescu la Galatasaray. “Împăratul” vorbeşte despre un “război al giganţilor” şi pretinde că “panzerele pot fi şi ele călcate în picioare”: “Germania, teme-te! A venit rîndul tău”. Turcii vor pleca astăzi din Viena spre Basel, unde e programat duelul cu nemţii, dar i-au asigurat pe austrieci că vor reveni. “Ne întoarcem sigur. Pentru finală!”, le-a spus Terim.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  23 Iunie 2008, 11:33

Va legati aiurea de Dragos. El a vrut sa spuna ca pe site-ul gsp apare prima semifinala ca fiind Germania-Croatia, ceea ce este evident eronat. Poate cei de la gsp s-au culcat in minutul 119. :)

 •  23 Iunie 2008, 11:19

AHAHAHHAHA=))))))))))))))))))))))

 •  23 Iunie 2008, 11:08

Dragos s-o fi culcat in minutul 119

Vezi toate comentariile (6)
Comentează