INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  MAI SÎNT 2 ZILE PÎNĂ LA EURO

“Piţi nu greşeşte”

Articol de - Publicat joi, 05 iunie 2008 00:00

Dorinel Munteanu confirmă explicaţiile selecţionerului despre grupul dezbinat din 2004.

- Dorinel, cum ţi se pare evaluarea selec­ţio­­nerului referitoare la faptul că generaţia din 2004 nu era unită în com­paraţie cu cea de acum?
- Piţi nu greşeşte! “Naţionala” era formată atunci din grupuri şi gru­puleţe, iar indisciplina ridica mul­te probleme. Amintiţi-vă doar cum am fost eu dat la o par­te în acea vreme de la lot! Nu vreau să intru acum în detalii, nu mai are sens, dar Piţi ştie ce vor­beşte!

- Grupul din 2000 a fost mai puţin valoros decît cel din 2008?
- Cred că aici Piţi e un pic nedrept! Tot el a calificat atunci Ro­mânia la turneul final, a for­mat un lot competitiv şi avea la dis­­po­ziţie jucători de valoare. A schim­bat un pic doar spre finalul pre­­li­mi­nariilor, cu cîteva nume noi, dar oamenii care au dus greul au ră­­mas de la început pînă la sfîrşit.

“Fiecare are dreptul la o părere. Eu eram prieten cu toţi colegii mei la echipa naţională şi nu erau motive să existe divergenţe între noi”
Flavius Stoican fost fundaş România

Cum era pe timpul “generalului” Iordănescu

Dormeau pe holuri ca să-i păzească!

Sub mandatul lui Iordănescu (foto), echipa naţională devenise un centru al indisciplinei. Celebru a rămas episodul din septembrie 2004, cînd, la Craiova, înaintea meciului cu Macedonia din preliminariile CM 2006, un grup din reprezentativă, în frunte cu Mutu şi Lobonţ, a evadat de la hotel şi a petrecut pînă dimineaţa într-o discotecă. “Secunzii” selecţionerului ajunseseră să doarmă noaptea la capătul holului, astfel încît jucătorii să nu mai plece pe şest din camere!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close