INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ORGANIZARE

Platini: "UEFA a riscat când a decis ca turneul să se dispute în Ucraina şi Polonia"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2010 00:00

Preşedintele forului european de fotbal, Michel Platini, a afirmat într-un interviu pentru o publicaţie poloneză că UEFA şi-a asumat un risc atunci când a decis ca Ucraina şi Polonia să găzduiască turneul final al Campionatului European din 2012, informează Sports.pl.

"Niciuna dintre cele două ţări nu a avut experienţă în organizarea unor astfel de evenimente, aşa că a fost un risc pentru noi, o aventură fotbalistică. Toate stadioanele vor fi gata la timp, inclusiv cel din Wroclaw. Nu cred că partidele se vor muta în alt oraş. Am înţeles că s-a schimbat constructorul. Arena va fi gata mai târziu decât era prevăzut, dar nu se va schimba nimic din programarea iniţială", a spus Platini.

"Am acordat mai multă atenţie Ucrainei, nu am neglijat niciun amănunt. Sunt sigur că turneul va fi foarte reuşit, dar trebuie să rămânem concentraţi", a adăugat preşedintele UEFA.

Cele două gazde ale EURO 2012, Polonia şi Ucraina, au fost criticate din cauza problemelor pe care le-au avut cu finalizarea stadioanelor şi a infrastructurii.

NewsIn

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
 •  15 Ianuarie 2010, 13:09

pan la urma fac ei si le rezova pe toate , au bani si cu bani se rezolva .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează