INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSAR

Robben, grav!

Articol de - Publicat marti, 04 martie 2008 00:00

Olandezul lui Real a suferit o entorsă la glezna stîngă cu ruptură a ligamentului lateral extern. Pauză 4-8 săptămîni

Veste proastă pentru Real. Şi mai proastă pentru olandezi. Tocmai cînd juca mai bine, după 4 leziuni musculare, Arjen Robben a mai căzut o dată. Atacat brutal la ultimul meci al madrilenilor, sîmbătă, cu Huelva, batavul a ajuns la spital. Cu un diagnostic dur: entorsă puternică şi ruptură de ligament lateral extern la glezna stîngă. Cît va lipsi? Minimum o lună, maximum opt săptămîni!

Psihic, Robben e terminat. "M-am speriat de moarte cînd m-a lovit! Am ghinion. Mă simţeam excelent, asta îmi lipsea!", a exclamat aripa în vîrstă de 24 de ani. Va rata nu doar returul lui Real cu AS Roma, de mîine, în "optimile" Ligii, ci şi dubla manşă din "sferturi", dacă ibericii se califică. În acelaşi timp, e posibil ca Robben să piardă şi Euro. Pentru că selecţionerul olandez Van Basten l-a avertizat: "Dacă nu joacă, voi lua pe altcineva".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  04 Martie 2008, 22:31

Da-l naibii de fotbal ... Chiar asa ? E om si el ... Deja e razboi pe teren ... Nasol ... Curaj Arjen ! Chiar daca ne esti adversar .... Tie, lui Edson, etc .... Suntem oameni !

 •  04 Martie 2008, 02:28

pacat de el ...super fotbalist ....intra si jegurile astea la rupere ...cateodata cred ca o fac intentionat.Get well Arjen !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează