INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  EURO 2012

Rooney crede în şansele Angliei: "Putem cîştiga Euro!"

Rooney este convins că Anglia poate cîștiga EURO 2012
Rooney este convins că Anglia poate cîștiga EURO 2012

Articol de - Publicat luni, 18 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 18 iunie 2012 18:39

Marele absent al englezilor din primele două etape, Wayne Rooney (26 de ani), crede că Anglia are forţa să devină campioană eurpeană.

"Sîntem îndeajuns de puternici să cîştigăm. Nu mulţi ne dau şanse, dar avem jucătorii necesari pentru a face surpriza. Normal, avem nevoie şi de puţin noroc.

N-am mai fost de mult atît de organizaţi cum sîntem acum, cel puţin de cînd sînt eu la lot. Sîntem foarte puternici şi simt că putem să cîştigăm acest turneu. Dacă vom continua să jucăm aşa în continuare, nu văd nici un motiv pentru care nu putem spera.", a declarat atacantul.

Rooney a fost suspendat în primele două meciuri de la această ediţie de Euro, el putînd să evolueze în meciul împotriva Ucrainei, de mîine seară.

"Am avut mare noroc că pedeapsa mi-a fost redusă de la 3 la 2 etape! Îi mulţumesc lui Fabio Capello pentru ajutorul pe care mi l-a acordat să obţin această dispensă", a mai spus vîrful lui Manchester United.

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cristiantello
cristiantello  •  19 Iunie 2012, 00:35

La Fifa 2012 sigur ca da...

liviuemil
liviuemil  •  19 Iunie 2012, 00:30

Du-te bai si te spinzura, natie de handic*apati.

biancorossi
biancorossi  •  18 Iunie 2012, 18:51

ei pe naiba..))) rooney, sa zici mersi cu iesirea din grupa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează