INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ITALIA

S-au distrat la golf

Articol de - Publicat vineri, 20 iunie 2008 00:00

Italienii s-au relaxat miercuri pe unul dintre cele mai bune terenuri din Europa.

Scăpaţi vii şi nevătămaţi din “grupa morţii” graţie “tricolorilor”, azzurrii au luat cu asalt terenul de golf al hotelului Weikersdorf din Baden. Al doilea din Europa, după cum se laudă austriecii.

Tonul l-a dat chiar selecţionerul Roberto Donadoni, el înşuşi pro­prietarul unui club de golf în Tolcinasco, unde cere 31.000 de euro la înscriere!

 

Donadoni şi-a luat colaboratorii, pe Ivano Bordon, antrenorul portarilor, şi pe medicul Andrea Ferretti, a încărcat crosele în maşină şi nu s-a mai oprit decît la teren.

Mai tîrziu, selecţionerului i-au urmat exemplul şi cîţiva jucători. Del Piero şi Camoranesi, coechipieri la Juventus, au îmbrăcat chiar ţinuta specifică celui mai bine plătit sport din lume.

Interzis pentru Cassano

Managerul squadrei azzurra, Gigi Riva, a exclus posibilitatea ca Antonio Cassano să vină la golf într-una din viitoarele zile libere ale jucătorilor. “Acolo ar trebui să stea liniştit şi să-şi ţină gura atunci cînd alţii lovesc mingea cu crosa. Dar el tocmai asta nu poate. L-aş invita la clubul meu din Sardinia, dar numai atunci cînd nu e nimeni acolo”, a glumit Riva. Exclus de la golf, Cassano a rămas să-şi taie unghiile (foto).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  20 Iunie 2008, 10:32

Poate ca de tinut in mana stie sa il tina, insa nu prea se vede un "follow-through" acolo. Mana dreapta ar trebui sa fie peste umar, plus ca greutatea nu este pe piciorul stang. In felul asta nu ai sanse decat la "lovituri norocoase"... lucru la care nationala Italiei se pricepe de minune...

 •  20 Iunie 2008, 01:08

stie sa tina driverul in mana

Vezi toate comentariile (2)
Comentează