INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  CORUPŢIE LA NIVEL ÎNALT?

Scandal-monstru în jurul organizării Euro 2012 de către Polonia şi Ucraina!

platini
platini

Articol de - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

După ce problemele de infrastructură cu care se confruntaseră cele două ţări organizatoare ale competiţiei din 2012 fuseseră cât de cât rezolvate, un oficial al Federaţiei Cipriote de Fotbal aduce grave acuzaţii privind modul în care cele două ţări au câştigat dreptul de a organiza competiţia

Trezorierul Federaţiei Cipriote de Fotbal, Spyros Marangos, a punctat că are dovezi clare cum că cel puţin cinci membri ai Comitetului Executiv al UEFA au fost mituiţi cu suma de 11 milioane de euro, pentru a vota în favoarea găzdurii Euro 2012 de către Polonia şi Ucraina.

Deşi UEFA neagă acest lucru, Spyros afirmă că deţine documente care îi dau dreptate, deoarece întreaga operaţiune a fost realizată la un birou de avocatură din Cipru, informează portalul sovsport.ru.

Polonia şi Ucraina au câştigat dreptul de a organiza Campionatul European de Fotbal din 2012 pe 18 aprilie 2007, la Cardiff. Candidatura celor două ţări a primit opt voturi, printre votanţi numărându-se şi Mircea Sandu, dar şi cipriotul Marios Lefkaritis, fostul trezorier al UEFA!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dan2010
dan2010  •  29 Octombrie 2010, 02:57

Nu bag mina in foc pentru Sandu, dar stau sa ma gindesc pe cine as fi votat eu, Italia/Ungaria -Croatia/Ucraina-Polonia. Italia nu ca sunt satul de ei si de unguri si de croati. Atunci care e problema cu Ucraina si Polonia? Cred ca asa as fi votat

argus112
argus112  •  24 Octombrie 2010, 14:20

M Sandu este fără îndoială un personaj capabil să intre în astfel de mizerii. Nu m-aş grăbi să-l acuz încă, să iasă cu dovezile dacă le au,altfel totul nu este decât un mare FÂS !

utaaradan
utaaradan  •  24 Octombrie 2010, 12:46

se PUTEA fara sandu ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează