INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GERMANIA - POLONIA 2-0

Sînt tari!

Articol de - Publicat luni, 09 iunie 2008 00:00

Nemţii şi-au confirmat aseară statutul de favoriţi la cîştigarea turneului.

Polonezii s-au dovedit tari doar în gură. Provocărilor presei de la Varşovia, ma­jo­ritatea sub centură, nemţii le-au răspuns aseară pe teren: 2-0 . Şi dacă ar fi să dăm crezare sta­tis­ti­cilor, care spun că atunci cînd îşi ad­ju­decă deschiderea la un turneu final ajunge în finală, Germania a făcut primul pas.

Meciul, însă, a început cu o mare gafă a portarului Lehmann, care a respins balonul în picioarele lui Krzynowek, la 12-13 metri de poartă. Norocul lui: polonezul a greşit ţinta! Nemţii şi-au revenit însă rapid şi, după o mare ocazie semnată Gomez, au deschis scorul: Klose a profitat de ieşirea greşită la ofsaid a apărării adverse, iar în faţa porţii l-a servit impecabil pe Podolski pentru 1-0. Gol sută la sută polonez, avînd în vedere originile celor doi.

“Dublă” Podolski

Leşii n-au înclinat steagul, astfel că, pînă la pauză, s-a jucat care pe care. Lobodzinski şi Zurawski au trecut pe lîngă 1-1, stelistul Golanski a intervenit prompt în două situaţii limită, pen­tru ca Gomez şi Klose să rateze în ace­eaşi fază. Tot alert şi tot pe con­tre s-a jucat inclusiv după reluare, cu Polonia mai prezentă în jumă­ta­tea adversă, nemţii stînd de astă dată mai mult la cutie şi aşteptînd contraatacul. Urmarea? A înscris iar Podolski, la o gafă monumentală a lui Golanski, care a pierdut balonul în faţa lui Schweinsteiger.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  09 Iunie 2008, 16:10

jocul nemtilor este modern in viteza nu neaparat placut spectatorului obisnuit mai mult pentru cei care vad dicolo de un dribling un fault sau grseli minore ale abitrului ,toti jucatori fac fazele de aparare si atac ,se joca vertical direct pe poarta ,multe echipe incearca asta dar putine reusesc iti trebuie jucatori maturi bine prgatiti fizic si tactic , invatati cu disciplina de mici

 •  09 Iunie 2008, 11:37

Un meci util pentru Lacatus: Golanski n-are ce cauta pe stanga! N-a facut pe stanga nimic din ce face la Steaua pe dreapta. Parea ca si-a incaltat ghetele invers...

 •  09 Iunie 2008, 11:22

Mai ANTIABERANTI,ce ocazii a avut Polonia?Esti paralel omule.Germania a jucat destul de bine si a castigat meritat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează