INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  CROAŢIA - SPANIA, AZI, 21:45, TVR 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Spaniolii rîd de italieni: ”2-2? Ghinionul vostru!”

Articol de - Publicat luni, 18 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 17 iunie 2012 23:15

Ibericii tratează cu cinism teoria unui blat la Gdansk, care să-i califice împreună cu Croaţia. ”Păcat de italieni dacă rămîn afară, dar de ce nu s-au gîndit mai devreme?”, a spus Negredo


Dacă tifosii italieni se declară în sondaje "un popor de blatişti" şi nu pot scăpa deloc de obsesia unui 2-2 în meciul Croaţia- Spania, care i-ar trimite acasă, ibericii se distrează şi rîd de teoria conspiraţiei. De la garanţiile de fair-play semnate zilele trecute, elevii lui Del Bosque au trecut la glume şi declaraţii cinice. Negredo şi Albiol au turnat gaz peste foc, avertizîndu-i pe azzurri că vina le aparţine. Exclusiv!

"Am vorbit deja cu Rakitici, colegul meu de la Sevilla, dar n-am discutat despre fotbal, ci doar despre familii. Noi vom juca la victorie, sîntem obligaţi pentru c-avem obiectiv să cîştigăm grupa. Dacă Italia o să rămînă pe-afară, ghinionul ei! Trebuia să se gîndească însă mai devreme. Într-un singur meci se poate întîmpla orice, chiar să ne defavorizeze arbitrul", a declarat atacantul spaniol. Fundaşul dreapta de la Real Madrid l-a completat în aceeaşi notă ironică: "Grupa nu e decisă, ne dorim mult primul loc şi ţintim succesul. Este însă un joc de fotbal, care se poate termina 0-0, 1-0 sau, la fel de bine,... 2-2!"


"Să nu ne mai căutăm alibi! Se vorbeşte doar de blat, de parcă noi deja am bătut Irlanda. Să uităm de teoria unor mediocri rataţi şi să ne concentrăm la meciul nostru"
Gianluigi Buffon, căpitan Italia

"Nu ne simţim deloc insultaţi de cei care gîndesc greşit că noi am aranja meciul. Ideea pactului este o mare tîmpenie, nu ne interesează decît victoria cu Croaţia"
Raul Albiol, fundaş Spania

Gol Torres, Spania bate!
Prezenţa lui Fernando Torres în atac e o garanţie a succesului Spaniei. Cele 30 de goluri reuşite de El Nino în "naţională" au fost repartizate în 22 de meciuri, iar în 21 dintre acestea Furia Roja a învins! Doar o dată a fost remiză, chiar la primul său gol, marcat în amicalul cu Italia, pe 28 aprilie 2004 (1-1).

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
ionybws
ionybws  •  18 Iunie 2012, 13:49
Postat de kily pe 18 Iunie 2012, 13:27

problema ca este ca, atat cu spania cat si cu croatia, italia nu a demonstrat ca merita sa ramana pentru sferturi. ambele i'au fost superioare la toate capitolele. deci, nu ar fi in nici un caz o nedreptate!

meciul cu croatia nu l-am vazut ...dar cu spania a jucat chiar bine italia

kily
kily  •  18 Iunie 2012, 13:27

problema ca este ca, atat cu spania cat si cu croatia, italia nu a demonstrat ca merita sa ramana pentru sferturi. ambele i'au fost superioare la toate capitolele. deci, nu ar fi in nici un caz o nedreptate!

supereduardo10
supereduardo10  •  18 Iunie 2012, 08:34

Spania e Spania, sa fi campioana europeana si mondiala, cu cel mai bun joc nu te pretezi la asa ceva, italia e obijnuita cu manevrele dar spania este altceva!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează