INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BOSNIA SUSPENDATĂ DE UEFA ŞI FIFA!

Susici: "Trimit la închisoare un nevinovat! UEFA să ne ajute!"

Articol de - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2011 14:36

Într-un interviu acordat agenţiei Reuters, selecţionerul Safet Susici a declarat: "UEFA ar trebui să vină cu o soluţie, impunîndu-se asupra federaţiei bosniace, pentru că nu există nici o şansă ca actualii conducători să găsească o cale pentru a rezolva problema. Aceşti oameni sînt incapabili să conducă forul corect. Asistăm la consecinţele unei situaţii politice scăpate din mînă. Bosnia e o ţară divizată etnic, iar sistemul său disfuncţional afectează acum fotbalul".

Antrenorul bosniac e convins că jucătorii sînt victimele suspendării. "Refuzînd fotbaliştilor şansa de a face performanţă la nivel înalt, fără să fie vina lor, e ca şi cum ai trimite la închisoare un om nevinovat", a protestat Susici, adăugînd: "Să sperăm că UEFA şi FIFA vor da dovadă de înţelegere pentru situaţia noastră politică şi vor veni cu un model fezabil. Altfel, sincer vă spun, nu văd altă cale de a ieşi din criză".

Selecţionerul a atras atenţia: "Ar fi un dezastru să fim excluşi din preliminarii. Ar afecta nu doar jucătorii şi fotbalul bosniac, unicul lucru bun şi productiv pe care această ţară îl oferă momentan. Oamenii şi-ar pierde serviciul, fiindcă industria fotbalului are o mulţime de angajaţi".

La final, Susici a făcut apel la adversarii din grupă, inclusiv la "tricolori": "Sper ca echipele celelalte să ne susţină, mai ales Franţa, liderul care ne-a bătut acasă şi care ar pierde acele puncte dacă am fi excluşi din cursă. Noi nu vrem decît o şansă de a concura pe teren. Din păcate, situaţia nu mai este în mîinile noastre".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ctoma
ctoma  •  30 Aprilie 2011, 17:57

si daca bosnia va fi out, noi vom fi mai buni? oricum,daca se va intampla asa,implicatiile vor fi numeroase pe mai multe planuri:sportiv,social,politic,economic etc,aspecte de care fifa si uefa nu tin cont! ce sa cautam noi la europene daca nu bati albania?

liviuemil
liviuemil  •  01 Aprilie 2011, 14:27

OUT !!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close