INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA, SÎMBĂTĂ, 22:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Tricolorii" vor sta la Paris în zona energetică cea mai periculoasă din Oraşul Luminilor

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2010 00:00

Hotelul "Renaissance", unde vor locui "tricolorii" începînd din această seară, se află în zona cu cele mai mari radiaţii din capitala franceză!

Cartierul de afaceri "La Defense", cu o vechime de peste 50 de ani, e recunoscut drept polul numărul unu în acest domeniu, conform unor studii de specialitate: un centru de electromagnetism care afectează potenţialul uman.

Zecile de mii de calculatoare, telefoane mobile şi numeroasele antene fac din "La Defense" un perimetru ocolit de către cei care-şi caută o rezidenţă, nu numai un loc de serviciu. De aceea, în ciuda imaginii spectaculoase şi futuriste a zonei, locuinţele sînt aici de obicei mai ieftine decît în alte părţi ale Parisului.

Plus de stres
Printre efectele fenomenului se află şi acela că induce o stare suplimentară de stress, exact ceea ce nu le-ar trebui jucătorilor. De altfel, un oficial al hotelului a admis că "naţionala" României, care a stat aici şi anul trecut, la 1-1 cu Franţa în preliminariile pentru CM 2010, e cel mai important lot sportiv care tras în ultimii ani la "Renaissance". Asta fiindcă majoritatea delegaţiilor caută locaţii mai liniştite şi departe de infernala aglomeraţie şi tentaţiile aflate la tot pasul în Defense.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
star01
star01  •  07 Octombrie 2010, 10:53

ha,ha ...i-ati gasit lui muc cel mic una din scuzele pt viitorul insucces...o sa va citeze dupa meci!!!

sica2ro200
sica2ro200  •  07 Octombrie 2010, 10:31

SA MA PISHHHH PE RECLAMA VOASTRA CU ROM gsp-istii sunt varza....acum cateva zile spuneau ca dortmund are 100000 de mii de loc si 80000 erau la meci....sunt handi...orasul ala are 500000

assf
assf  •  07 Octombrie 2010, 08:22

ati fost macar in paris ..si mai ales in cartierul ala ..vreodata? ce mult va place sa da tati importanti si in tema cu toate ..halal ziaristi :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează