INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  TURCIA - CROAŢIA 0-3

Turcii au fost umiliţi de Croaţia (0-3) şi se pot gîndi deja la duelurile cu ”tricolorii” » Execuţie!

Articol de - Publicat sambata, 12 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2011 10:03

Fără apărare şi modeşti în atac, viitorii noştri adversari în preliminariile Mondialului 2014 şi-au luat, practic, adio de la Euro

Turcia se poate gîndi deja la preliminariile CM 2014. Iar selecţionerul Guus Hiddink, şi aşa contestat de suporteri şi de presă, îşi poate căuta alt loc de muncă. După acest 0-3 cu Croaţia în prima manşă a barajului pentru Euro 2012, returul de marţi se anunţă deja o misiune imposibilă.

VEZI AICI GOLUL LUI OLIC!

VEZI AICI GOLUL LUI MANDZUKIC!

VEZI AICI GOLUL LUI CORLUKA!

Strategia lui Hiddink, "e foarte important să nu primim gol", s-a dus pe Apa sîmbetei după nici două minute. Croatul Olici a profitat de deranjul din defensiva gazdelor şi-a deschis scorul: 0-1. Adversarii "tricolorilor" în preliminariile Mondialului brazilian au acuzat iniţial şocul, apoi s-au aruncat cu furie asupra careului advers. Degeaba. Un contraatac croat i-a prins din nou descoperiţi în defensivă şi Mandzukici a punctat din centrarea lui Srna: 0-2. Consternaţi, turcii şi-au pierdut complet capul şi înainte de pauză erau să mai încaseze un gol, dar portarul Volkan a salvat din faţa lui Olici.

Hiddink a mutat la pauză: un atacant, Tore, în locul fundaşului dreapta Gokhan Gonul, vinovat la ambele goluri. Nici o revigorare. Dimpotrivă! Defensiva a dormit din nou, iar Corluka a reluat în plasă din 7-8 metri la lovitura liberă executată de Srna: 0-3 (51). Scor la care returul se anunţă deja o formalitate pentru croaţi.

1-13 a fost raportul şuturilor la poartă în meciul de la Istanbul. Turcii n-au tras nici unul pe spaţiul porţii, faţă de nouă ale oaspeţilor

TURCIA - CROAŢIA 0-3
(Olici 2, Mandzukici 32, Corluka 51)
TURCIA: Volkan - Gokhan Gonul (46 Gokhan Tore), Kacar, E. Korkmaz, Hakan Balta - Selcuk (69 Mehmet Topal) - H. Altintop, Sabri, Emre Belozoglu, Arda Turan - B. Yilmaz (81 Umut Bulut). Antr. G. Hiddink
CROAŢIA: Pletikosa - Corluka, Schildenfeld, Simunici, Vida - Srna, Dujmovici, Rakitici (83 Pranjici), Modrici - Olici (85 Jelavici), Mandzukici (90 Eduardo). Antr. S. Bilici
A arbitrat Felix Brych (Germania)

n Aurelian Botezatu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gurgu.nicolae
gurgu.nicolae  •  12 Noiembrie 2011, 13:07
Postat de doru5 pe 12 Noiembrie 2011, 12:08

:))) Croatii sant tot croati , Anglia poate sa puna marturie din acest punct de vedere. Nu sant ei chiar extraordinari , dar pun suflet la Nationala , ce romanii nu mai pun din '94 incoace!!!!!! Si-au dobandit greu independenta si lupta pentru numele lor!!! Dar asta nu inseamna ca turcii sant slabi!!! Sant mult peste noi , ne vor bate de ne vor rupe!!!!!!

da tu ai dreptate croati au castigat ambele meciuri cu anglia pt euro 2008 ,anglia a ramas acasa, dar pt cm 2010 sau razbunat cumplit englezi au castigat in croatia cu 4-1 ,si cu 5-1 la londra ,dar nu a fost tot in octombrie 2009 s-au predat englezi in ucraina ,iata filmul partidei ,prin minutul 7 fault in careu facut de portar 11 m si eliminareNICI CEL MAI MIC PROTEST LA DECIZIA ARBITRULUI ,ghinion ratare ucraina ,sut in bara pana la urma marcheaza ucraineni 1-0 si castiga ,spre final scapa un englez liber cu portarul sut afara ,daca ucraina nu castiga acest joc la baraj mergea croatia si juca cu grecia ,avand sanse mari grecia a reusit sa elimine ucraina si a mers in africa la cm 2010 .

gabrinho
gabrinho  •  12 Noiembrie 2011, 12:47
Postat de edyy9 pe 12 Noiembrie 2011, 10:50

Nici o televiziune romanesca nu a transmis acest meci ... Ar trebui sa-l vad pe internet ! In rest toate celelante 3 meciuri au fost transmise ... ! Voi cei din mass-media nu stiti ce-i spectacolul numai scandalul stiti ! Bravo !

L-a transmis Digisport ,dar de la 23:00 inregistrare.

doru5
doru5  •  12 Noiembrie 2011, 12:08
Postat de sibelius pe 12 Noiembrie 2011, 09:52

Unde-s laudatorii Turciei si ai lui Guus?

:))) Croatii sant tot croati , Anglia poate sa puna marturie din acest punct de vedere. Nu sant ei chiar extraordinari , dar pun suflet la Nationala , ce romanii nu mai pun din '94 incoace!!!!!! Si-au dobandit greu independenta si lupta pentru numele lor!!! Dar asta nu inseamna ca turcii sant slabi!!! Sant mult peste noi , ne vor bate de ne vor rupe!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează