INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ANGLIA 1-1

Unde-a dispărut Glen? » Johnson a uitat să vină la poza de grup :)

Acuzată de Blanc c-a refuzat fotbalul, Anglia s-a apărat aproape cu tot efectivul după pauză. Inclusiv cu Glen Johnson, care a avut viață grea cu Ribery
Acuzată de Blanc c-a refuzat fotbalul, Anglia s-a apărat aproape cu tot efectivul după pauză. Inclusiv cu Glen Johnson, care a avut viață grea cu Ribery

Articol de - Publicat miercuri, 13 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 12 iunie 2012 22:29

Nu e nici un trucaj! Trupa lui Hodgson a jucat derbyul cu Franţa în efectiv complet. Fundaşul dreapta a făcut opinie separată înaintea startului, prelungindu-şi încălzirea!

Anglia lui Hodgson pare o echipă paranormală la acest turneu final. Venită în cîrje în Ucraina, lipsită şi de golgeterul Rooney (suspendat) la primele două partide din grupă, reprezentativa Albionului a fost mai mereu în inferioritate împotriva Franţei. Şi nu doar tehnică, elevii lui Blanc părînd a fi mai mulţi în teren la Doneţk în asediul plicticos spre careul lui Hart. Imaginea dinaintea startului confirmă senzaţia.

La poza obişnuită de grup făcută la centrul terenului englezii nu erau decît zece! Cîte cinci pe fiecare rînd: Milner, Welbeck, Terry, Hart şi Lescott, în picioare, Ashley Young, Parker, Gerrard, Ashley Cole şi Oxlade-Chamberlain, jos.

Arbitrul italian Rizzoli nu eliminase pe nimeni, nici fotograful Reuters nu a scos vreun englez din cadru. Unde dispăruse însă al 11-lea titular? Unde să fi fugit numărul 2? Lipsea Glen Johnson, fundaşul dreapta! Jucătorul de 27 de ani al lui Liverpool şi-a prelungit liniştit încălzirea, într-o altă parte a terenului. Bine că Johnson a fost atent în timpul jocului şi n-a gafat şi pe flancul său.

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
89stef89
89stef89  •  13 Iunie 2012, 05:17

un articol facut doar ca sa umple spatiul... mai bine puneati ceva de la IRB

dreamer123
dreamer123  •  13 Iunie 2012, 02:29

:)))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close