INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSAR

Van der Vaart, doua saptamini out

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2008 00:00

Olandezul a suferit o ruptura de ligamente in debutul meciului sustinut cu Hamburger SV la Zurich, in 16-imile Cupei UEFA. Aceasta a fost concluzia medicilor, dupa consultul amanuntit la care l-au supus vineri la amiaza, dupa sosirea din Elvetia. “Trebuie sa asteptam, sa vedem cum va evolua leziunea in urmatoarele zile. Sigur ca-mi doresc sa revin cit mai repede posibil pe teren”, a spus adversarul “tricolorilor” la Euro 2008. Potrivit agentiilor germane de presa, Van der Vaart va rata meciurile cu VfL Bochum, de duminica, impotriva lui Bayern, pe 24 februarie, si foarte probabil inclusiv “sfertul” din Cupa Germaniei cu VfL Wolfsburg (27 februarie).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează