INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA

van Marwijk se gîndeşte să renunţe la funcţia de selecţioner al Olandei după Euro 2012

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2010 00:00

Selecţionerul Olandei, Bert van Marwijk, a declarat, într-un interviu, că se gândeşte să renunţe la funcţie în 2012, după Campionatul European din Polonia şi Ucraina, şi că îşi doreşte să preia o echipă din Germania, Anglia sau Spania, informează AFP.

"Cred că voi renunţa la funcţia de selecţioner după 2012. Voi fi la finalul contractului meu cu federaţia olandeză şi va fi timp să mă gândesc la altceva", a declarat Bert van Marwijk, într-un interviu acordat publicaţiei olandeze NUsport.

Van Marwijk (58 de ani) spune că şi-ar dori să pregătească o echipă de club, dar nu din Olanda. "Preferinţele mele se îndreaptă spre Germania, Anglia şi Spania. Am fost deja contactat de unele grupări, însă pentru moment mă gândesc încă la reprezentativa Olandei", a mai spus tehnicianul, care a pregătit în trecut echipe precum Feyenoord Rotterdam şi Borussia Dortmund.

Van Marwijk i-a succedat lui Marco van Basten în 2008 la conducerea tehnică a naţionalei Olandei, cu care a ajuns până în finala Cupei Mondiale din acest an, pe care a pierdut-o în faţa Spaniei, scor 0-1.

Olanda ocupă primul loc în grupa E de calificare la Campionatul European din 2012, cu 12 puncte, fiind urmată în clasament de Ungaria, Suedia, Republica Moldova, Finlanda şi San Marino.

Mediafax

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează