INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  NEMŢII ÎŞI AVERTIZEAZĂ ADVERSARII

“Veţi plînge!”

Articol de - Publicat luni, 23 iunie 2008 00:00

Cotidianul Bild le-a transmis turcilor: “Miercuri se va abate asupra voastră furtuna!”.

Nemţii şi-au recăpătat încre­derea de sine după 3-2 în “sferturi” cu Portugalia şi privesc superoptimist “şocul” cu Turcia. “Complimente, dragi turci! Bi­ne aţi venit în semifinale! Numai că miercuri veţi plînge, pentru că asupra voastră se va abate furtuna!” , titrează ediţia dumi­nicală a cotidianului Bild.

Şi continuă: “După «sfertul» cu Croaţia, fanii semilunii au încins cea mai sălbatică petrecere din toate tim­purile. Dar şi cea mai zgo­mo­toasă! Ne-au claxonat pînă-n zori. Dar de acum, gata! Miercuri o să claxonăm noi”.

Bild are inclusiv “formula vic­toriei”: “Adunaţi Podolski la puterea a treia (3 goluri marcate) cu Schweini inimosul (dragostea pen­tru Sarah îi dă aripi) şi Ballack, care ne-a calificat în «sferturi». Adăugaţi apoi disciplina dură impusă de selecţioner şi forţa înglobată de piticul Lahm în cei 170 de centimetri ai săi. Împărţiţi totul la cele 1,7 milioane de turci care trăiesc la noi şi vor plînge miercuri, apoi multiplicaţi rezultatul cu entu­ziasmul a 82 de milioane de germani şi veţi constata că nimic nu poate merge rău”.

Frings, incert

Absent în “sfertul” cu Portugalia (3-2), din cauza unei coaste rupte, Thorsten Frings (foto) e incert şi pentru întîlnirea de miercuri cu Turcia. “Eu sper să mă refac pînă atunci. La Mondial, acum doi ani, am ratat semifinala din cauza unei suspendări. N-aş vrea s-o pierd şi pe asta”, se roagă mijlocaşul lui Werder.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  23 Iunie 2008, 11:42

Pentru toti turcii tracasati de nemti in Germania de azi, discriminati batuti si arsi de vii, le doresc victorie si multa bucurie.

 •  23 Iunie 2008, 11:37

spahii turci o sa-i fugareasca bine pe nemti. Doresc o surpriza pe care Turcia o poate face.

 •  23 Iunie 2008, 11:17

Mircea... nu e adevarat :-P ... tzin cu Germania de cand mah stiu ... Chiar am fost la 2 meciuri ale lui Bayern :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează