INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA - DANEMARCA 0-1

VIDEO Revanşa danezului zburător » Eroul Krohn-Dehli i-a dedicat victoria iubitei olandeze

Krohn-Dehli (stînga, 29 de ani) îl străpunge pe olandezul Stekelenburg cu
Krohn-Dehli (stînga, 29 de ani) îl străpunge pe olandezul Stekelenburg cu "săgeata" sa // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 11 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 10 iunie 2012 19:32

Ignorat la CM 2010, atacantul aruncat de Ajax l-a făcut pe selecţionerul Olsen să admită că a greşit: ”E matur acum şi sper să mai joace mulţi ani în ”.

S-a format în Olanda, dar n-a convins. A înscris 3 goluri în 64 de meciuri la Waalwijk, Ajax şi Sparta, întorcîndu-se în 2008 la Brondby. Krohn-Dehli a ratat ultimul Mondial, însă a punctat chiar la debutul la Euro (1-0 cu Olanda), devenind eroul Danemarcei. "E o reuşită specială, pentru cei 8 ani petrecuţi acolo şi pentru faptul că iubita mea e batavă. Toată familia m-a susţinut în Olanda", a declarat Michael.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE KROHN-DEHLI!

Selecţionerul Olsen şi-a recunoscut vina că nu l-a luat pe Krohn-Dehli la CM 2010: "Am greşit, însă a avut ghinion cu accidentările la Ajax. Acum e la vîrsta fotbalistică ideală, a fost printre cei mai buni în preliminarii, evoluînd fantastic cu Norvegia şi Portugalia. Sper să mai prindă mulţi ani în «naţională»!".

5 goluri în 22 de jocuri la "naţionala" Danemarcei are Krohn-Dehli, ce marcase în calificări şi contra Portugaliei şi Suediei

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dreamer123
dreamer123  •  11 Iunie 2012, 04:38

felicitari danemarca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează