INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  DISEARĂ, “SFERTURI” » CROAŢIA - TURCIA (21:45, TVR 1 ÎN DIRECT)

Vor finala!

Articol de - Publicat vineri, 20 iunie 2008 00:00

Selecţionerul Fatih Terim şi Altintop nu se mulţumesc doar să treacă de croaţi.

Turcii şi-au luat nasul la purtare. Victoria cu Cehia, 3-2 după ce au fost conduşi cu 2-0, le-a ridicat de aşa manieră moralul încît par să fi uitat de întîlnirea cu Croaţia şi visează deja la ultimul act al competiţiei. “Obiectivul nostru minim era calificarea în «sferturi». Dar acum sîntem decişi să ajungem în finală”, a declarat selecţionerul Fatih Terim. Marele atu? “Nu ne dăm bătuţi niciodată”.

În ciuda numeroaselor absenţe, patru la număr, optimismul său e împărtăşit şi de jucători. Hamit Altintop susţine că “meciul cu cehii ne-a insuflat o mare încredere în forţele proprii”. Atît de mare încît mijlocaşul lui Bayern e convins că Turcia poate face o figură la fel de frumoasă ca Grecia în 2004: “În Portugalia, acum 4 ani, nimeni nu i-a luat în seamă pe greci şi au cîştigat titlul. Noi de ce n-am reuşi acelaşi lucru?”.

150.000 euro primă au încasat turcii pentru calificarea în “sferturi”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  20 Iunie 2008, 19:50

hmmm..nu cred ca o sa se intample chestia asta.au aratat o determinare fantastica pana acum, dar n-au forta necesara pentru asa ceva.faze similare ca cea cu grecia nu se intampla chiar asa tot timpul...

 •  20 Iunie 2008, 12:40

da vad ca turcii sunt nebuni,ca de obicei.faptul ca subestimeaza adversarul o sa-i coste...

 •  20 Iunie 2008, 01:33

asta o sa le fie sfarsitul(daca se gandesc deja la titlu) cum s au gandit si prostii nostrii in frunte cu un drogat la vacanta...si uite ca a venit nu o sa mai tin in viata mea cu romania ptr blatul facut

Vezi toate comentariile (3)
Comentează