INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ELVEŢIA, MIERCURI, 19:00, PROTV, DOLCE, GSP.RO

A fost identificat punctul slab al Elveţiei: "S-a văzut asta şi în meciul cu Albania"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 17:33

Cosmin Contra a prefaţat meciul de mâine dintre România şi Elveţia din Grupa A de la Campionatul European din Franţa.

Fostul internaţional crede că reprezentativa din Ţara Cantoanelor va începe cu acelaşi prim "11" ca în meciul cu Albania, scor 1-0.

"Nu există schimbări pozitive în echipa Elveției. În față, Mehmedi, Dzemaili, Shaqiri și Seferovici sunt bătuți în cuie. Cei doi mijlocași centrali Xhaka și Behrami, de asemenea, pentru că nu există alte soluții mai bune", a spus Contra la Dolcesport.

"Elveţia suferă pe faza de apărare, s-a văzut împotriva Albaniei, care este o echipă bătăioasă, dar cu puțină calitate. Eu cred că jucătorii români sunt mai valoroși decât cei albanezi și dacă își vor crea ocaziile pe care și le-au creat albanezii în fața Elveției sigur vor marca" Cosmin Contra

MECIURILE ROMÂNIEI:

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A (Pro tv, Dolce, GSP.ro)

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

România a jucat până acum doar cu Franţa şi a fost învinsă la limită, scor 1-2. Elveţia a câştigat în meciul de debut cu 1-0 în faţa Albaniei.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  14 Iunie 2016, 19:45

Buey, Nea Puiu e-n conflict deschis cu Gafiuc al vostru, gsp-ilor, l-a făcut mincinos şi i-a zis că mai bine rămânea acasă să se ocupe de cenzura site-ului, şi voi nu scrieţi nimic?! Niciun "Senzaţional! Şoc şi groază! Click AICI pentru a vedea care selecţioner l-a făcut mincinos pe care ziarist!!!"

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  14 Iunie 2016, 18:25

Dar punctul/punctele slab/e ale echipei de fotbal a Romaniei a/au fost inventariate? Ca sa aibe sanse de victorie o echipa ar trebui sa posede mai putine puncte slabe decat adversara sa! Si echipa Frantei are puncte slabe...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează