INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA

Albanezii promit spectacol contra României: "Suntem obligaţi să atacăm din primul minut"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 17:51

România va întâlni duminică Albania, de la ora 22:00, la Lyon, într-un meci în care ambele echipe vor căuta victoria.

Antrenorul italian Gianni De Biasi promite un joc ofensiv al echipei sale, care nu va avea nimic de pierdut în meciul contra României.

"Mi-ar ajunge dacă am putea rejuca primele 15 minute ale meciului cu Elveţia. Nu am existat, dar apoi, în 10 oameni, am făcut un meci foarte bun şi curajos. Am fi meritat egalul. Am făcut multe greşeli în faţa porţii şi nu ne-a fost acordat un penalty.

Am două regrete legate de meciul cu Franţa, în care am fost excelenţi şi nu am oferit nimic unei naţionale pline de talent. În primul rând, aş fi vrut să fac alte schimbări şi să bag un atacant rapid, care să dea dureri de cap apărării lor şi să încercăm să câştigăm. În al doilea rând, Rami a dat centrarea vieţii la golul lui Griezmann. Dacă mai încearcă, în 9 din 10 cazuri, mingea ajunge în braţele portarului nostru.

Am fi putut avea două puncte şi am fi înfruntat România altfel. În schimb, suntem obligaţi să atacăm din primul minut. Au fost două înfrângeri dificil de digerat, dar atmosfera s-a schimbat după ce preşedintele federaţiei franceze a venit în cantonamentul nostru şi ne-a lăudat. România este misiunea noastră", a zis De Biasi pentru Gazzetta dello Sport citat de DigiSport.

lasament grupa A:

 grupa a

Următorul meci al României va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
gizeh
gizeh  •  18 Iunie 2016, 21:32

Când îți este frică te declari "războinic"... așa și ...De Biasi cu *** lui cu tot... i-au dat ăia și cetățenie......mare "onoare" pt un italian :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  18 Iunie 2016, 16:22

BRAVO LOR! As vrea sa-i vad si pe romani asa, sa lupte pentru victorie, nu la remiza, dar la fiecare meci, nu doar cand nu mai au nici o sansa! :D HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează