INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ANGLIA

Copilul-leu » Englezii au grijă de o jucărie de pluş la Euro 2016

Articol de - Publicat vineri, 10 iunie 2016 00:00

La recomandarea psihologilor, pentru a fi mai responsabili şi mai implicaţi, englezii au grijă de o jucărie de pluş.

Echipa naţională a Angliei a venit la Euro 2016 cu un leu de pluş, o jucărie simpatică, pe nume Leo. Leo va fi, pe rând, în grija tuturor jucătorilor din lot, dar primul părinte al său a fost Chris Smalling, care l-a cărat de la aeroport la hotel.

Un comitet al jucătorilor veterani, în frunte cu Wayne Rooney, va alege în fiecare zi cine are grijă de Leo, iar cine îşi va neglija îndatoririle faţă de jucăria de pluş va fi pedepsit.

Jucătorii englezi au povestit că, până acum, au încercat diverse strategii de a-l răpi pe Leo şi de a-l băga pe Smalling în bucluc. Până acum, n-au reuşit. Leo mai are doi prieteni-mascotă, lei şi ei - Kit Kat şi Lenny.

Jucăriile au fost aduse în cantonamentul englezilor la recomandarea psihologilor, pentru ca legăturile din cadrul echipei să se dezvolte mai armonios şi pentru ca jucătorii să capete încredere şi responsabilitate.

Media de vârstă a echipei Angliei este cea mai scăzută de la Euro 2016 - 25,3 ani.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează