INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA, AZI, 22:00, DOLCE 1, PROTV, GSP.RO

Cum obţinem calificarea în ”optimi” în această seară » Gazeta a simulat toate scenariile posibile

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2016 00:00

Meciul cu Albania a devenit decisiv pentru ”tricolori”. În funcție de rezultatul din această seară, ne putem califica în ”optimi” sau putem fi eliminați de la EURO 2016.

Gazeta a făcut toate scenariile posibile. Iată cum ne putem califica:

  1. România câştigă cu Albania 1-0, Elveţia pierde cu Franţa, 0-1. România şi Elveţia termină cu acelaşi număr de puncte, 4, au remizat şi în meci direct şi au golaveraj 0, dar noi suntem avantajaţi, avem 3-3 golaveraj, ei numai 2-2.
  2. România câştigă cu Albania la diferenţă de minimum două goluri, Elveţia pierde cu Franţa la un gol. Exemplu: România - Albania 3-1, Franţa - Elveţia 2-1. Terminăm cu golaveraj superior faţă de Elveţia
  3. România câştigă la limită cu Albania, Elveţia pierde la minimum două goluri cu Franţa. Terminăm peste Elveţia la golaveraj

Dacă vom termina pe locul 2, vom juca sâmbătă, pe 25 iunie, în prima optime de finală, la St. Etienne, împotriva locului 2 din grupa C, foarte probabil Polonia.

De pe locul 3 va trebui să aşteptăm

  • Dacă vom câştiga azi, dar Elveţia nu pierde cu Franţa, atunci vom încheia pe locul 3. Cu 4 puncte avem şanse imense să mergem mai departe, dar va trebui să aşteptăm finalul şi în celelalte grupe. Dacă vom câştiga la o diferenţă de la două goluri în sus, atunci cu 4 puncte şi golaveraj pozitiv e aproape imposibil să plecăm acasă
  • Teoretic, chiar şi dacă remizăm cu Albania, rămânem cu şanse de a ne califica de pe locul 3. În acest caz, ne-ar ajuta un egal cu goluri, gen 1-1, 2-2, 3-3.

Două variante avem în cazul în care terminăm pe 3 şi ne calificăm:

  1. Jucăm pe 25 iunie, cu liderul grupei B, foarte probabil Anglia, într-un meci programat la Paris, pe Parc de Princes
  2. Jucăm duminică, pe 26 iunie, cu câştigătoarea grupei C, Germania probabil, într-o optime de finală care se va juca la Lille.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  20 Iunie 2016, 11:07

TOATE SCENARIILE POSIBILE? Serios, chiar sunt gazetari platiti la gsp? Ati uitat cel mai valabil scenariu: Romania sa joace ce stie ea de cand lumea, lalaiala, la alibi, asteptand un 11m ceva iar Albania sa ne arate ce inseamna o lupta adevarata, in care sufletul e mai presus decat toate *** si tanguirile noastre.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

francobaresi
francobaresi  •  19 Iunie 2016, 18:49
Postat de para.para pe 19 Iunie 2016, 16:14

Romanika pleaca acasa diseara. Romanachele trebuie sa mearga maine la munca odihnit, fabricile il asteapta. Nu in ultimul rand, gesepe o sa aiba mai mult timp la dispozitie sa scrie despre fcsb.

un scurt comentariu am de facut la ce ai afirmat tu: de acord cu tine, Romania pleaca acasa, insa romanii mai au o zi libera! Maine este zi libera in tara, este a doua zi de Rusalii! Deci, romanii stau acasa si isi ling ranile! ... PS am pariat deja pentru Albania cu victorie contra Romaniei, cote bune de altfel la mai toate casele de pariuri ... PS2 sa nu-mi sariti in cap prea tare! ... nu avem jucatori si nici antrenor cu care sa castigam in seara asta in fata unei Albanii in maxim istoric de forma! ... fara suparare! Oricat as fi de patriot, nu pot nega evidenta si nu ma pot umple de ridicol!

650660421766869
Millian Cerbu  •  19 Iunie 2016, 18:05

Poate in aceasta seara va fi egalitate,2-2.Poate mergem in optimi si mai departe in sferturi.Sa nu ne grabim sa-i asteptam acasa mai devreme de sferturi.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează