INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA 2-1

"Decarul" României după 1-2 cu Franța: "Lumea ar trebui să fie mândră de noi!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 00:22

Franța a învins-o pe România, scor 2-1, în meciul de debut al EURO 2016, grație unui gol marcat în minutul 89, de Dimitri Payet.

La finalul meciului, Nicolae Stanciu, "decarul" României, a vorbit despre partidă și a spus că România a făcut un joc bun.

"A trebuit să facem un efort foarte mare azi. Toți am făcut ce ne-a cerut domnul Iordănescu. Lumea ar trebuie să fie mândră de noi, chiar dacă ne-a scăpat egalul.

Am avut ocazii foarte mari și cu puțin noroc puteam obține mai mult. Cred că toată lumea este supărată că am luat gol în minutul 90. Franța nu era imposibil de bătut. Cred că am jucat foarte bine azi.

După ce vom analiza meciul cu Franța și ne vom gândi la duelul cu Elveția. Trebuie să ne refacem și să facem punct și puncte", a Nicolae Stanciu la DigiSport.

MECIURILE ROMÂNIEI:

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
balauru48
balauru48  •  11 Iunie 2016, 12:35

Sa fii mândru de echipa care pierde? NICIODATA! Numai un fecesebist putea debuta asemenea tâmpenie!

tonimirea
tonimirea  •  11 Iunie 2016, 08:54

Stanciule esti un jucator mediocru,nu stiu pe ce criterii ai ajuns la nationala. Dar daca Gigi B vrea sa te dea cu cel putin 8 mil E si plateste pentru asta oamenii din televiziuni si din presa atunci ar trebui sa te zbati si tu mai mult. Daca tot esti asa ajutat de toata lumea pentru a te transfera, macar atunci cand nu joci mai nimic taci. Nu de alta dar scouterii din ziua de azi nu se uita doar la ce prezinta impresarii, la sume asa marii chiar trebuie sa ai talent.Si cum toti jucatorii vanduti de FCSB in strainatate in ultimii 10 ani au fost niste tepe de toto rasul, nu o sa te cumpere nimeni. Nu mai sunt fosti antrenorii ai FCSB-ului prin strainatate care sa ia comisioane asa ca numai aranjamentele te pot ajuta.

torque07
torque07  •  11 Iunie 2016, 10:16

Multumim baieti. M-am uitat cu drag la meci. Am pierdut dar am facut-o onorabil. Am jucat impotriva unei echipe care este favorita la castigarea campionatului. Am jucat cu jucatori care sunt rezerve la echipe mediocre cu un varf care joaca in liga a 2a cu jucatori din liga bergembier impotriva unor jucatori titulari la cele mai puternice echipe din lume. Un meci de box intre unul din noi oameni normali contra lui Floyd Mayweather, normal si rusinos e sa cazi in prima runda fara sa-l atingi si onoare inseamna sa pierzi dar la puncte dupa 12 runde. Tot respectul pentru baieti si pentru Iordanescu. Nu ne-am inchis nu ne-am aparat cum spuneau toti. Baietii au luptat cu toate fortele, am atacat, le-am dat probleme. Nu am luat pozitia de victime. E normal sa doara o infrangere...mai ales cand vine in min 89 dar asta nu inseamna ca trebuie sa nu-i incurajam si sa nu fim alaturi de ei. Un gol ca cel de aseara i.ti iese o data in viata. Ghinion ca i-a iesit in meciul cu ROmania.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează