INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA, 22:00, DOLCE, PROTV, GSP

Dezvăluiri din vestiarul României » Ce tactică vor aborda "tricolorii" cu Albania: "Victoria ne este la îndemână"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2016 20:44

România va juca în această seară de la ora 22:00 cu Albania un meci care e echivalent cu o calificare în optimile de finală ale Campionatului European. Partida va fi în direct pe Protv, Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.RO.

Secundul Viorel Moldovan a vorbit despre echipa de start a României şi despre modul în care "tricolorii" vor aborda acest meci.

"Am făcut schimbări ca să câştigăm. Suntem optimişti. Din păcate, am făcut unele schimbări din cauza accidentărilor. Nu am vrut să riscăm introducându-i, chiar dacă ei ar fi vrut să joace. Avem nevoie de jucători care să fie 100%.

Am vorbit cu fotbaliștii şi sunt foarte concentraţi. Am mare încredere în ei. Trebuie să găsim un echilibru între faza de atac şi cea de apărare. Sper să avem posesie. Trebuie să ţinem de minge, chiar dacă în meciul cu Elveţia am suferit la acest capitol. Trebuie să facem presing.

Până la urmă jucăm cu Albania, nu cu Anglia. Victoria ne este la îndemână şi trebuie să avem personalitate şi curaj", a spus Moldovan la DolceSport.

România: Tătărușanu - Săpunaru, Chiricheș, Grigore, Mățel - Hoban, Prepeliță - Ad. Popa, Stanciu, Stancu - Alibec

Vezi AICI meciul România - Albania în format liveTEXT şi VIDEO

Clasament grupa A:

 grupa a

România va juca împotriva Albaniei diseară, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
polistul68
polistul68  •  19 Iunie 2016, 21:50
Postat de timm pe 19 Iunie 2016, 21:03

Tot 6 aparatori. Ne aparam si cu Albania.

Ai 4 aparatori si 2 mijlocasi defensivi. Cam toate echipele joaca 4-2-3-1....si tu ai vazut Franta -Albania ? A fost singurul meci in care francezii au fost dominati. Si daca, cumva, da Albania primul gol, e nasol..se apara foarte bine. Voi vreti sa jucam cu 6 atacanti...dar nu ai jucatori de posesie, nu ai jucatori de pressing. Si te trezesti cu 5 albanezi la 2 m de poarta..si tu te aperi cu Sanmartean....Incercati sa va corelati dorinta cu putinta. Uita-te unde joaca albanezii ( Germania, Elvetia, italia), si unde joaca romanii.

884798811636296
Nick Rusu  •  19 Iunie 2016, 21:13

Nea Viorele tot cautati echilibru intre atac si aparare dar intre timp ati bulibasit tot

valyomanyd
valyomanyd  •  19 Iunie 2016, 21:12

Cand am citit titlul articolului am crezut ca un jurnalist gesepist s-a infiltrat in echipa si ne spune tactica, banuiam ca e ......manusile lui Tatarusanu :))))) Cica dezvaluiri din vestiar, si ei preiau ce declara Moldovan la Dolce ! Concluzia, gsp "E" destept, gsp "E" istet, fii ca gsp ! :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează