INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA, DUMINICĂ, 22:00, DOLCE, PROTV, GSP

Două formule de joc pregătite pentru meciul cu Albania » Ce schimbări vrea să facă Iordănescu

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 09:24

România va juca duminică împotriva Albaniei, de la ora 22:00, în ultimul meci din Grupa A.

România trebuie să câștige mâine meciul cu Albania, echipa cel mai slab cotată din grupă, pentru a spera la calificarea în optimi.

Astfel, Iordănescu pregătește două formule de joc pentru meciul de mâine. Selecționerul ar putea opta pentru un sistem mai defensiv, cu doi mijlocași defensivi, Hoban și Prepeliță, sau pentru o formula mai ofensivă, cu Sânmărtean lângă Hoban.

clipboard01

Pe lângă mijlocașii centrali, Iordănescu trebuie să se decidă și asupra liniei de mijlocași ofensivi din spatele vârfului.

 

Clasament grupa A:

 grupa a

Următorul meci al României va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
red77
red77  •  18 Iunie 2016, 14:00

singurele modificari tactice pe care le poate face pere poulet sunt sa ne aparam in stilul buluc sau gramada !

piet
piet  •  18 Iunie 2016, 18:03

romania ca valoare e cam la nivelul islandei dar pretentiile sunt mari .de ce ? DE CE VREM MAI MULT DECAT PUTEM ? poate s-a vina si mourinio cu taraful asta se poate canta numai dupa ureche! ATI VAZUT SPANIA ? da acolo sunt fotbalistii .la noi sunt practicantii.noi cu piti talent-gratare,baute,golaneala,pitipoance,cocalari,masini,mangle si talauzeala.vax albina .ne punem ghetele invers in picioare ,tricourile pe dos sa semene cu cele adidas (DE, LUMEA BUNA! ) si adoptam tactica ;turnul babel si'" votam cum zice facebook-ul ca asa e noi cotzcari" .ALBANIA atentie la buzunare !Va facem numai cu diaspora!

haxor
haxor  •  18 Iunie 2016, 17:01
Postat de Cornel Solomon pe 18 Iunie 2016, 16:22

Rabdare,dragi romani! Mai avem ceva mai mult de 24 h,sa suportam ''puiul fricos'' ,care n-are ceea ce orice barbat detine in nadragi.O fi,ceva acolo....Aaaa,da: niste iconite.

Si totus Puiul asta fricos e mai cucos decat gainile de genul Piturca si Lucescu ce s-au tarat pe la nationala Romaniei! Daca vine tot unu din Romania la lot dupa Iordanescu, mai bine ne lasam, vorba lui Hagi. ;-))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează