INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Englezii se tem de naţionala lui Iordănescu: "Nimeni nu vrea să pice cu România în optimi"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 20:45

Jurnaliştii englezi de la The Mirror au analizat jocul României din ultima vreme şi par să se teamă de naţionala lui Anghel Iordănescu.

Englezii au scris un articol intitulat "7 lucruri pe care le-am înţeles după România - Elveţia 1-1", iar în unul dintre ele aminteau de forţa redutabilă a apărării noastre: "Nicio echipă nu vrea să pice cu România în optimi", referitor la faptul că naţionala noastră ar putea merge mai departe din Grupa A în cazul în care va învinge Albania.

The Mirror argumentează şi spune că apărarea pe care o are România îi înspăimântă pe toţi adversarii de la turneul final: "Am ştiut că echipa lui Iordănescu va fi o formaţie defensivă la EURO, asta după apărarea pe care a avut-o în preliminarii, un record. Cu Elveţia, la fel ca şi împotriva Franţei, apărarea României a fost foarte bine organizată".

presa

Clasament grupa A:

 grupa a

Următorul meci al României va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (29)
dansy
dansy  •  17 Iunie 2016, 19:15

Chiar credeti asa ceva?Nu vedeti ca ne scarpina pe cap considerandune niste prosti care nu iesim la joc.Pai pana acum am scapat pentru ca FRANTA nu joaca si a avut,chiar si asa, 5-6 ocaziiclare,iar cu Elvetia ne-a scapat arbitrul care a dat ff usor penaltymdupa care am bagat autobaza. Tata Puiu Tamaie a renuntat la fotbalisti supertalentati si moderni cum ar fi Maxim,Andrei Ivan,Budescu si altii ca sa joace cu elefanti ca Torje,Rat(supevinovat la golul 2 al Frantei) Pintilii ,Keseru si altii.Nu pot sa cred ca il ai pe banca pe Alibec si joci cu Keseru si cu Chipciu.Dar radacinile steliste ale lui tataTamaie Puiu nu se dezmint

150949548644104
Ana Adam  •  17 Iunie 2016, 09:41

Romani au demonstrat jocuri bune, dar le Mai trebuie Mai mult voi ta si Chiar daca Luam noi un gol ... Sa nu se Mai dezamageasca , meciul merge inainte si se Poate face ceva pana in minutul 93 . Totul e in mainile lor ,sunt mandria de jocurile lor, putea fii Mai bine (2-1 cu Elvetia)dar putea fii mult Mai RAu!!!!! Hai Romania, suntem alaturi de voi toti Romani de pretutindeni !

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  17 Iunie 2016, 08:59

mostra de umor englezesc...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează