INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA 1-1

FOTO Elvețienii contestă penaltyul! Petkovici: "Dacă toate faulturile de acest gen ar fi sancționate, atunci ar trebui să se fluiere tot timpul"

Faza în care Lichtsteiner îl ține pe Chipciu // Foto: Alex Nicodim
Faza în care Lichtsteiner îl ține pe Chipciu // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2016 00:00

Antrenorul Vladimir Petkovici crede că Serghei Karaşev a dictat prea ușor lovitura de la 11 metri.

  • Corespondență din Paris

Bogdan Stancu a ajuns la două goluri marcate din tot atâtea penalty-uri la acest Campionat European. Faza a fost produsă de alţi doi stelişti în minutul 17.

Citește și: GALERIE FOTO Golul României în 20 de imagini! Cum a scos Chipciu penalty + execuția lui Bogdan Stancu și bucuria de după reușită

Alex Chipciu a primit o pasă bună în careu de la Claudiu Keşeru, dar a fost imediat prins la mijloc de căpitanul elveţienilor, Stephan Lichtsteiner, şi de fundaşul central Schar, primul trăgându-l evident de tricou pe Chipciu.

"Centralul" partidei, Serghei Karaşev, a indicat fără să ezite punctul cu var, fiind poziţionat foarte aproape de fază. Mai mult, arbitrul rus a gesticulat pentru a arăta că românul a fost tras de tricou grosolan.

Antrenorul elvețienilor, Vladimir Petkovici, a contestat la final decizia: "Dacă toate faulturile de acest gen ar fi sancționate, atunci ar trebui să se fluiere tot timpul".

"A fost penalty clar! Am fost tras de tricou. De data asta nu am mai fost defavorizaţi. Cred că suntem în continuare în cărţi pentru locul doi"
Alexandru Chipciu, mijlocaş România

"Facem calcule, dar important e să câştigăm cu Albania, asta e tot ce contează, abia după aceea ne apucăm de calcule. Vom încerca să atacăm mai mult"
Mihai Pintilii, mijlocaş România

"Elveția este mai omogenă decât Franța. Ne-au dominat tot meciul. Am căzut din nou după golul lor. Dacă nu înscriau așa repede, am fi putut spera la mai mult. Încercăm să batem Albania și să ne calificăm pentru țară"
Cristian Săpunaru, fundaș dreapta România

"Se pare că nu putem marca decât dacă un stelist este faultat în suprafața de pedeapsă. Alex Chipciu le-a răspuns celor care nu înțeleg. Rămânem în cărți. P.S. Greu fără Pinti..."
Mihai Stoica, director sportiv Steaua

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cinva
cinva  •  16 Iunie 2016, 18:00
Postat de Petre Radulescu pe 16 Iunie 2016, 10:22

Bati campii cu gratie si mai si semnalizezi! Esti praf! Si pulbere! :)))

Ai vazut faza? Te-ai uitat bine? Daca da, atunci poti sa vezi ca de fapt, in faza aceea primul care trage de tricou es Keseru (il trage pe Schar), apoi la faultul fluierat cei doi se trag reciproc. Te-ai uitat si la meciul cu Franta? Ai vazut ca penaltyul a fost precedat de un fault al lui Alibec (in aceeasi faca, intra cu spatele sub jucatorul care a sarit la cap)? Arbitri ne-au facut cadoul de craciun. Si de pasti. Multumiri lor! Acum ar fi cazul sa mai si jucam putin fotbal. Cam atat despre praful si pulberile. Si despre cine bate si ce.

104772133226352
Petre Radulescu  •  16 Iunie 2016, 10:22
Postat de valiza.epo pe 16 Iunie 2016, 06:43

Penalty cadou, la fel ca in meciul cu Franta.

Bati campii cu gratie si mai si semnalizezi! Esti praf! Si pulbere! :)))

eugen76_pan
eugen76_pan  •  16 Iunie 2016, 10:22

pai ambii jucatori s-au tras de tricouri...o rusine de arbitru!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează