INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ISLANDA

Întăriri de acasă » Antrenorul unei echipe din Islanda le-a dat liber jucătorilor pentru a fi prezenți la meciul cu Franța

Jucătorii lui UMF Stjarnan, gata să vină în ajutorul naționalei
Jucătorii lui UMF Stjarnan, gata să vină în ajutorul naționalei

Articol de - Publicat joi, 30 iunie 2016 00:00

Antrenorul lui UMF Stjarnan le-a dat liber jucătorilor în week-end ca să susțină naționala în Franța.

Jucătorii lui UMF Stjarnan, club din prima ligă islandeză, au devenit cunoscuți în Europa pentru stilul lor original de a celebra golurile.

Clipurile în care ei alcătuiau pe teren o toaletă sau o bicicletă umană, mimau un Rambo mitraliindu-și inamicii ori un plonjon au făcut senzație pe net cu ceva vreme în urmă. Acum vor ieși din nou în lumina reflectoarelor, ca fani ai naționalei lor la "sfertul" cu Franța de duminică.

Deși campionatul intern se află în plină desfășurare, managerul Runar Pall Sigmundsson i-a adunat pe jucători și le-a spus: "Băieți, vă dau liber vineri, sâmbătă și duminică. Mergeți în Franța și susțineți naționala!".

Astfel, excluzându-l pe atacantul danez Jeppe Hansen, albaștrii pot conta pe încă 21 de fani pe Stade de France. Puțini, dar celebri!

Selecționerul se retrage. În pădure!

La finele aventurii la Euro 2016, selecționerul Lars Lagerback va pune punct mandatului său pe banca nordicilor. El e proprietarul unor păduri acasă, în Suedia, și mai în glumă, mai în serios a spus că "a sosit timpul să tai și eu niște lemne. În liniște!".

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează