INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  CROAȚIA

Kovaci afară! După ce a pierdut locul 2 și riscă barajul, Croația și-a demis selecționerul

Niko Kovaci a făcut doar două egaluri în ultimele 3 meciuri din grupă, croații fiind penalizați cu un punct pentru svastica de la duelul cu Italia // Foto: Reuters
Niko Kovaci a făcut doar două egaluri în ultimele 3 meciuri din grupă, croații fiind penalizați cu un punct pentru svastica de la duelul cu Italia // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2015 00:00

După 0-0 în Azerbaidjan și 0-2 în Norvegia, antrenorul croaților și întregul staff au fost schimbați. Favorit să preia postul vacant este Ante Cacici, 61 de ani, de la Lokomotiva Zagreb.

Furtună în Croația. "Naționala" riscă să ajungă la barajul pentru Euro 2016. În numai patru zile, a picat din fruntea grupei H pe locul 3, după ce a luat un punct din deplasările în Azerbaidjan (0-0) și în Norvegia (0-2). Rezultate care l-au costat postul pe Niko Kovaci.

Federația de la Zagreb i-a concediat ieri, în Consiliul Director, pe selecționer și întregul lui staff, cu o decizie în unanimitate.
Kovaci, care preluase echipa în octombrie 2013 de la Igor Stimac, a intrat în conflict cu căpitanul Modrici, nemulțumit de schimbarea sa în partida de la Baku, dar și de criticile antrenorului privind angajamentul jucătorilor în duelul din Norvegia.

Favorit să ocupe postul vacant este Ante Cacici, 61 de ani. Tehnicianul Lokomotivei Zagreb beneficiază de sprijinul influentului Zdravko Mamici, directorul general al lui Dinamo Zagreb și unul dintre membrii Comitetului Director al federației.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează