INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA - AUSTRIA

VIDEO+FOTO Cristiano, piază rea! Ronaldo a privat Portugalia de o victorie cu Austria ratând din toate pozițiile, inclusiv din penalty

Foto: Reuters +24   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 16:54

Portugalia a bifat al doilea meci fără victorie la Campionatul European, după ce a făcut doar 0-0 cu Austria în etapa a doua din Grupa F.

Cristiano Ronaldo a fost cel mai ghinionist om de pe teren. Mai întâi la mijlocul reprizei secunde când a trimis superb cu capul, însă portarul Almer a scos fabulos de sub bară. Apoi, în minutul 79, portughezul a obținut un penalty și tot el a ratat după ce a trimis balonul în bară. 

Seara a încheiat-o în aceeași notă. Cu patru minute înainte de final, Ronaldo a reluat cu capul o minge din careu care a intrat în poartă, însă arbitrul asistent a ridicat fanionul și reușita portughezului a fost anulată corect pentru ofsaid. (VIDEO)

Portarul Austriei a apărat fabulos în această seară, scoțând cu piciorul și din poziție unu la unu cu fotbaliștii lusitani. 

Portugalia are doar două puncte într-o grupă cu Ungaria, Islanda și Austria.

După această etapă, Portugalia ocupă locul 3, cu două puncte, în timp ce Austria e ultima, cu un singur punct. Liderul grupei e Ungaria, care are 4 puncte, urmată de Islanda cu două puncte, dar un golaveraj mai bun decât al portughezilor. Calificarea se va limpezi în ultima etapă. 

Echipele de start

Portugalia: Rui Patricio - Vieirinha, Pepe, Carvalho, Guerreiro - Quaresma, Carvalho, Moutinho, Andre Gomes - Nani, Ronaldo

Austria: Almer - Klein, Prodl, Hinteregger, Fuchs - Ilsanker, Baumgartlinger - Harnik, Alaba, Arnautovici - Sabitzer

 
 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (53)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  19 Iunie 2016, 02:14
Postat de balauru48 pe 19 Iunie 2016, 01:09

***

Pai toate au o legatura bai jack si vrejul de fasole !! Multe familii sau stabilita acolo , acolo nasc , acolo isi cresc copii acolo sevesc cauza inclusiv fotbalul . In plus daca Ibrahimovici nu ar fi emigrat , Suedia ar fi aratat jalnic. Toate au o legatura. Nimic nu e intimplator pe lumea asta. Nu mai fa pe disperatul cu mine pentru ca simplu nu ai putere de observatie .

eugen76_pan
eugen76_pan  •  18 Iunie 2016, 23:55

cred ca toti si-au pierdut banii la pariuri cu jelatul :)))

bvd_magheru
bvd_magheru  •  18 Iunie 2016, 23:52

M-am cam saturat de Vest asa ca voi tine cu echipele din Estul Europei respectiv Croatia si Ungaria pentru ce celelalte nu prea au sanse sa joace optimile . M-a impresionat cit de multi maghiari su venit la meci !! Cred ca au fost 20 de mii. La noi nu cred ca au fost mai mult de 8 -10 mii

Vezi toate comentariile (53)
Comentează