INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  BARAJ CE 2016

Maghiarii au cîștigat, sînt aproape de primul lor Euro după 44 de ani, dar norvegienii îi ironizează: ”Ungurii? Slabi!”

Articol de - Publicat sambata, 14 noiembrie 2015 00:00

Fostul selecționer al nordicilor, Egil Olsen, consideră că adversari noștri din preliminarii au avut noroc la Oslo: ”Noi le-am făcut viața ușoară și arbitrul i-a ajutat”

Ungaria a cîștigat la Oslo prima manșă a barajului cu Norvegia, 1-0, dar jucătorii au rămas cu picioarele pe pămînt, chiar dacă primul Euro după 44 de ani poate deveni realitate mîine. Foștii noștri adversari din preliminarii știu că n-au jucat grozav. Și că forma de zile mari a portarului Kiraly, arbitrul Clattenburg, care le-a refuzat gazdelor un penalty clar (56), și "transversala" lui Helland au cîntărit greu în balanța victoriei decise de golul debutantului Kleinheisler (26).

"Tot Norvegia e favorită. Are jucători foarte buni", a admis selecționerul Bernd Storck, dîndu-le apă la moară nordicilor, care i-au luat echipa peste picior. "Ungurii au fost slabi, cum ne așteptam.

Noi însă, lenți și impreciși la finalizare, le-am făcut viața ușoară. Iar Clattenburg i-a ajutat", a punctat legendarul tehnician Egil Olsen.

Selecționerul Hogmo e însă optimist: "Băieții au jucat bine. Le-am zis că acest eșec ar trebui mai degrabă să-i motiveze pentru returul de la Budapesta".

100 de selecţiiîn reprezentativa Ungariei a bifat joi portarul maghiar Kiraly (39 de ani)

16 cornereau avut norvegienii în 90 de minute. Ungurii, nici măcar unul

"Victoria e importantă, dar trebuie să uităm rapid acest meci și să ne concentrăm pe retur"
Gabor Kiraly, portar Ungaria

  • SUEDIA - DANEMARCA (azi, 21:45, Digi 1)

"Am pus Suedia și Franța pe hartă"

Cel puțin declarativ, Zlatan Ibrahimovici e în mare formă. Întrebat dacă vrea să joace în Hexagon și la Euro 2016, suedezul n-a stat pe gînduri: "Sigur că mi-ar plăcea. Joc de 4 ani la PSG. Am pus Suedia pe harta mondială și acum am pus și Franța pe hartă". Cu Danemarca va fi însă greu. În șase întîlniri directe, Ibra n-a dat nici un gol și n-a sărbătorit nici o victorie, Suedia fiind învinsă de patru ori!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
helena
helena  •  15 Noiembrie 2015, 22:26

Deja le-au facut si mai usoara misiunea! Norvegienii sunt de tot rasul! Au luat doaua goluri....

mos_vasile
mos_vasile  •  15 Noiembrie 2015, 02:15

Norvegienii să facă bine să joace mai bine și să trăncănească mai puțin. Au jucat foarte slab, cu toată dominarea lor teritorială și cu tot cu bara de la finalul meciului. Și -oricum -până una-alta, Ungaria a câștigat meciul din deplasare, iar norvegienii trebuie să înscrie două goluri în condițiile în care acasă n-au reușit să înscrie deloc. Așa că... ciocu'mic și la treabă!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează