INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - POLONIA, AZI, 21:45, DIGI 1

MarKO Reus! Campioana mondială l-a pierdut iar pe Reus: fractură la degetul mare al piciorului stîng!

Marco Reus nu știe cînd va reveni pe gazon. Neamțul a avut mereu necazuri la piciorul stîng // Foto: Guliver/GettyImages
Marco Reus nu știe cînd va reveni pe gazon. Neamțul a avut mereu necazuri la piciorul stîng // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 00:00

După accidentările repetate la gleznă, vedeta lui Dortmund va lipsi o perioadă lungă din cauza fracturii suferite duminică în meciul cu Hertha, ratînd și meciul de luni din Scoția.

O veste bună și alta proastă pentru selecționerul Low înaintea derbyului pentru șefia grupei D, cu Polonia. Mesut Ozil a făcut marți primul antrenament complet și este apt de joc, dar Germania l-a pierdut pe Marco Reus, unul dintre cei mai în formă campioni mondial în acest start de stagiune!

Starul lui Dortmund a părăsit ieri cantonamentul nemților, verdictul medicilor fiind dur: are degetul mare al piciorului stîng rupt. Ratează și jocul de luni din Scoția și va sta iar mult pe tușă. Lovitura primită duminică în duelul cu Hertha s-a dovedit mai gravă decît simțea la primele antrenamente.

A pierdut Mondialul!

Nu-i prima oară cînd își rupe un deget, la același picior pățind-o în decembrie 2011, la Gladbach! Ultimele două sezoane i-au fost serios afectate de probleme medicale. Mai ales la glezna stîngă, din cauza căreia a pierdut Mondialul brazilian.

Tot acolo s-a accidentat în partida tur cu Scoția de acum un an, apoi în noiembrie, leziune la tendon și ligament, lipsind în total două luni și jumătate.

"Să sprijinim refugiații!"

Campionii mondiali au lansat un apel pentru refugiații din Germania, în clipul "Contra violenței și xenofobiei". Schweinsteiger, Boateng, Gundogan, Ozil și Kroos au purtat pancarte îndemnînd la "respect, ajutor, integrare și fair-play".

"Cred că Germania, una din cele mai bogate țări din lume, trebuie să sprijine refugiații", a spus Kroos. Miercuri dimineață, fluxul imigranților veniți cu trenul la Munchen a atins 100 de persoane pe oră!

6 goluriși o pasă decisivă în 7 meciuri în toate competițiile a marcat Reus pentru Dortmund în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează